PR CUAET
-
І загальне питання до тих,хто здавав тест. 4 бали набрати то складно чи доволі легко?Розумію,що то субʼєктивна оцінка,але все ж таки
-
А який бал набрали перший раз і другий?
-
Полторы недели
-
Допомагають розуміти структуру завдань, вимоги, що враховуються при оцінюванні та інш.
-
Почитайте на сайте .не у всех Дия есть
-
Тобто довідку про несудимість потрібно одразу і мед комісію, яку проходили при отриманні ворк перміту теж?
-
Ок. Дякую
-
Дия не подходит ?
-
Кто скiльки чекав довiдку з Едмонтона? Без Dii
-
Так, з України та зі всіх країн де він жив хоча б 6 місяців підряд
-
Так, більше 18)), але довідка з України, не канадська, вірно?
-
Якщо він в Канаду приїхав коли йому було більше 18 - так
-
@OstapBosak , підкажіть, будь ласка, в такому випадку: чоловік вже більше двох років безвиїзно в Канаді, йому потрібно довідка про несудимість?
-
Всім кому більше 18 років (хіба що 18ть виповнилося в Канаді, і на довше ніж 5 місяців ніде не виїздили, тоді не треба)
-
Так
-
Тут немає другого етапу - все одним. Програма федеральна
-
Як мене поправили, дійсно можна попасти на спецвибірку. Головне набрати eligibility по одній з ЕЕ програм (FSW або CEC). Якщо вже відпрацювали рік в Канаді на професійній роботі (TEER 0-3) то англійської досить CLB 5 щоб зайти в пул. Якщо досвіду Канадського такого немає, тоді CLB 7 щоб зайти в пул
-
Аааа я зрозумів про яку ви. Ту що вибірки почали робити таргетовані. Дійсно, один трейд вже був з 388 Ви праві, перепрошую
-
Для ясності я зараз про FST - Federal Skilled Trade Там дійсно прохідні через ЕЕ були 250-380
-
Та і для неї треба LMIA або Red Seal
12 Jan 2024, 17:45
Post 28259 of 393103
4 minutes ago