PR CUAET
-
Тільки що як раз дзвонила. Зараз скину приблизний гайд
-
Якщо був попередній шлюб потрібно не тільки свідоцтво про розлучення але й про одруження?
-
Підскажіть, як можна позвонити в ircc стосовно pnp non ee? Телефоную за цим номером 1-888-242-2100, далі якесь замкнуте коло, що б з ними звʼязатись 🫠 підскажіть, що потрібно обирати, що б поговорити з людиною стосовно заявки 😊
-
План Б назад до Європи, чим більше я тут тим більше думаю а нащо, тож як що не ПР, допобачення телебачення
-
Взагалі, якщо є інший план, нашо тоді гуманітарна. Вона ж за визначенням, коли не виходить пройти за іншими програмами
-
Дзвоніть до них і питайте
-
Скажіть будь ласка у Торонто заяву на доставку паспорта через DHL тільки особисто заносити ? Чи немає можливості просто надіслати поштою як у інших консульствах?
-
В Украину да, исключено, в Европу, возможно
-
Ну, я думаю 95% проходить по іншим, тільки треба: переїхати, змінити роботу, вчити мову…
-
🚨🏥IRCC анонсує : Медичний огляд для імміграції продовжено до 5 жовтня 2029 року _________________ ❓Що нового? Це продовження дозволяє заявникам на імміграцію та тимчасові візи готуватися до медичного огляду із впевненістю, що їх результати залишатимуться дійсними до 5 жовтня 2029 року. ⚠️Чому це важливо? Продовження терміну дозволяє уникнути повторних оглядів через закінчення дії попередніх результатів. 🧑🧑🧒🧒Кого це стосується? 🍁Усі заявники на постійне місце проживання (ПМП), а також тимчасові візи, включно з робочими та навчальними дозволами, зобов’язані пройти медичний огляд. 🍁Це стосується також членів сім’ї, включених у заявку. ⚠️Така політика буде застосовуватися до тих хто пройшов медичний екзамен і не має ніяких виявлених медичних проблем. ✅ Які умови? Ви можете бути звільненю від проходження іншого IME, якщо ви відповідаєте всім цим умовам: 🍁 ви подали або подаєте документи на постійне або тимчасове проживання; 🍁 ви вже проживаєте в Канаді; 🍁 ви пройшли попередній IME протягом останніх 5 років; 🍁 ваш попередній IME вказував на низький ризик або відсутність ризику для громадського здоров’я чи громадської безпеки. ⏳Як довго дійсний медичний огляд? Загалом результати дійсні протягом 12 місяців. Завдяки поточній зміні результати залишатимуться дійсними до 2029 року. ⚠️ВСІ НОВОПРИБУЛІ ПОВИНІ ПРОЙТИ МЕДИЧНИЙ ОГЛЯД ПРОТЯГОМ 90 ДНІВ. 🏥Де можна пройти огляд? Медичний огляд можна пройти тільки у лікарів, акредитованих IRCC. Перелік затверджених медичних установ доступний на офіційному сайті IRCC. 🔗 ПЕРШОДЖЕРЕЛО: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.htmlwww.canada.ca/en/immig www.instagram.com/reel/DA6Kd1TJt4x/?igsh=dTdhZGxsN3A4bHQ4 #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #canadaimmigration #імміграціявканаду
-
Було дівоче прізвище, в першому шлюбі змінила на нове і залишилась з ним в другому шлюбі. Свідоцтво про розлучення достатньо чи потрібно ще й свідоцтво про одруження? Не бачу це в чек листі
-
Исключено
-
Как бы не пришлось отстраивать
-
Самый лучший план Б это сжечь мосты .пришел увидел победил.
-
t.me/prcuaet/1783/317742
-
В аплікації , через яку продовжували собі ворк перміти ,видно оновлену біометрію одразу, ми для гуманітарної здавали
-
Торонто
-
t.me/prcuaet/1783/281143 у закріплених
-
Дуже всім дякую!!!
-
Легко сказати. А є якісь номер? Тому що починаю на сайті тут копати і як завжди номеров не бачу…
12 Jan 2024, 17:45
Post 282609 of 395797
3 minutes ago