PR CUAET
-
Добрый вечер. Помогите пожалуйста. У меня два паспорта, из которых в одном есть выза. Подала на продление ворк пермита (при оформление дание вписивала нового паспорта , так как в первом паспорте строк действия заканчивается) . Пришло по почте ворк пермит . Одобрили . 🔴🔴🔴 ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА, ПОДСКАЖИТЕ как правильно и куда обратиться или заполнить что бы вклеить вызу в новый паспорт на основании того что получила новый ворк пермит , так как дание вписали нового паспорта.
-
Це ваша думка і тільки
-
Помиляєтесь, я виїзжала з під обстрілів, а за два місяці поверталась за батьками та собакою. Канада це не та країна куди еваюкувались, це свідомий вибір кожного.
-
Тікають від війни не за океан. За океан їдуть за 3тис і "може пощастить". Ну більшість так їде. Давайте бути чесними. І один одного не звинувачувати. Всі тут все про один одного розуміють...
-
Спасибо за ответ!!!!!
-
Да, конечно
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, Вы когда на визу подавались в новый паспорт, оплачивали визовый сбор? Спасибо
-
А ви , як я розумію, з Європи прилетіли в Канаду. Коли люди тікають від війни то беруть найцінніше- родину.
-
Для покупки жилья никогда не будет выгодного момента ( то ставка, то цена, то высадка инопланетян🫣)нужно действовать здесь и сейчас. Мы когда толтко приезали по куает, нас все тоже отговаривали, потому что растет ставка и тд, мы купили на тот момент просто то на что квалифицировались, через год продали с cash flow почти в 100к🫣 и купили вторую недвижимость уже
-
Сейчас 2шка в Калгари 259000 и падает,вообще нет проблем
-
Вітаю, підкажіть будь ласка якщо моя донька є студенткою коледжу зі study permit та ще має open work permit. Зараз її пропонують роботу 30 годин на тиждень. Чи може вона оформитись та працювати по work permit ці 30 годин? Дякую
-
До хелс карти Service Canada відношення немає. Це вже провінційні установи видають - кожна провінція має свої.
-
Чи є тут алергіки на пральний порошок? Яким користуєтеся?
-
В том что у нас не было такого даунпеймента, 2. Мы не квалифицировались на то что хотели ( первую брали как инвестиция, понимая что тут все выростет скоро) 3. Мы купили дом второй- они так не выросли в цене, а дешевый и средний сегмент вырос намного больше
-
t.me/prcuaet/117894/278112
-
Я жалію, що не взяли 2 роки тому іпотеку. 2 ка коштувала 225000, чоловік мав офіційну роботу і іпотеку нам давали. Вже були б 40000 виплатили. А так чекай, що кожен рік ціна виросте на оренду. Мені підняли на 200 дол в місяць і я ще дешево віддаю. Правда, в квартирі немає пральної і ще 70 дол в міс йде на прання в машинках, які нічого не відпирають
-
Прошу. По хелс карті знаю лише для провінції Онтаріо - в Service Ontario. Це вже зовсім інша установа - провінційна
-
Дякую що відгукнулись!
-
Я ще особисто не продовжувала бо наразі ми чекаємо фізичні ворк перміти. Сін продовжити можете в Service Canada онлайн або особисто. За хелс кард - можете подзвонити туди і запитати.
-
Ну вторая недвижимость тоже выросла по сравнению с тем если бы Вы ее сразу купили? В чем выгода, если продаешь покупаешь на том же самом рынке?
12 Jan 2024, 17:45
Post 283143 of 390834
2 minutes ago