PR CUAET
-
Селпіп - це такий канадський тест, більш з канадськими словами та вимовою, айлс - більше британський та інтернаціональний, який приймається майже усюди у світі, селпіп лише для Канади
-
В мене таке ж
-
CELPIP простіше (кажуть) і здається за один раз на компʼютері Я здавала CELPIP
-
Дякую. Спробую написати
-
Дякую
-
Я їх і відправив в позаминулий понеділок, написано було, що якщо все вірно , то прийде рахунок. Я вже в минулий понеділок на сайті оператору писав. І ніякої відповіді.
-
Я не давал. Там в Анкете или в инструкции к анкете - почитайте на сайте. Что если Ві даете Диплом ( постсекондери) на подверждение то вам все равно надо заполнить данные о школе. Я только заполнил.
-
Доброго дня. Можливо хтось володіє більш детальною інформацією стосовно подачі на ПР українцями по Express Entry, якщо офіційно пропрацював зварювальником більше 6 місяців безперервно. Чи можна вже подаватись? Який екзамен з англійської краще здавати, якщо йдеш по express entry: Selpip и IELTS?
-
Якщо Ви маєте на увазі кабінеті ЄНІК , то Так, я мабуть двічі його вже натискав. Зараз статус - ,,формування рахунку,,
-
Дякую
-
В Service Canada вам помогут
-
Ясно, дякую.
-
Можуть вони довго відповідати, буває
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, відправив усі заяви в ЄНІК два тижні тому, повинен був прийти рахунок на оплату, але досі нічого немає. Це нормально, чи щось не так?
-
підтвержую, пішов другий раз з дуже серйозним ставленням і підготовкою і здав хужіше ніж перший раз без підготовки. Розслабитись і не турбуватись це важливо.
-
Було б гарно якби ми тут ділилися tips&tricks як гарніше здати тест
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, який процес запису на здачу біометрії в Канаді.
-
Новый скам
-
Вітаю! Подали аплікацію на федеральний рівень по RNIP (Rural and Northern Immigration Pilot) 15 липня 2023. До цього часу жодних змін чи листів окрім вимоги оплатити за біометрію. Не знали що це стало обов'язковим, думали що згодиться та, яку робили на етапі подачі на візу. Звісно оплатили одразу, але запрошення на здачу біо до цього часу не прийшло... Дзвоню їм регулярно, відповідають тільки "чекайте". Переживаю, що все зависло через те, що не оплатили за біо одразу... Можливо в когось була схожа ситуація, підкажіть в чому може бути причина.
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 28329 of 397244
3 minutes ago