PR CUAET
-
Це зрозуміло, але після того як все літо молотили кожні 2 тижні по 2-3к- то тут один раз за місяць
-
Дякую всім за відповіді. А при продовженні паспортів через живу через я зможу в той же день отримати продовжений паспорт? чи може потрібно буде чекати ще якийсь час?
-
Да, только если открыть и посмотреть бюджет Альберты, то половина материала про нефть, вторая половина про расходы)
-
Тільки 500 людей взяли, томк такий бал
-
Сейчас Едмонтон по ценам пытается догнать Калгари, они долго стояли на месте, а сейчас пошел подьем. Поэтому кто там живет, еще успеет хорошо купить
-
Пробовала, даже список не выдает…
-
Ну хотеть и жениться сами знаете... Эдмонтон мне в целом нравиться , но ажиотаж на жилье был в связи с ростом эмиграции, но сейчас как раз ее и прикручивают, и в опортюнити стрим живущие в в Эд. Не получат балы, так что предпосылок для роста цен не так уж и много.
-
t.me/prcuaet/151456/290822
-
Всем привет. Если работодатель отказался выдавать letter of employment?
-
Я отримував. Писав про цей досвід у відповідній гілці.
-
Доброго вечора. Мене теж цікавить дане питання, можете і мені написати🙏
-
Дякую за допомогу
-
Дякую за відповідь
-
Не сможете имигрировать , ищите его контакты
-
Там наче треба лист запросити від компанії що ви на даний момент там працюєте і в цьому листі треба вказати нок і обовʼязки ваші по ноку.
-
Не обижайте бабушек. Я тоже бабушка. Приехала, вышла замуж за канадца. Или сидеть в подвале в Украине? Бабушки без чата примут решение. Давайте по-существу)).. Всем удачи. Подалась 22.11.2023. Биометрия 22.05.2024
-
Я не впевнена що тут є така юридична категорія як лишати батьківських прав. Можно просити через суд надати матері право приймати самостійно рішення щодо дітей. Але тут прайс на адвоката такий, що це буде мінімум однокімнатна квартира в Україні вам коштуватиме. І процес тут вкрай довгий. Рік не менше. Саме тому краще батька знайти.
-
Чи складно в Канаді лишити батьківських прав?
-
Але дешевше і швидше такі знайти батько і домовлятися щоб надав згоду. Бо це вам дорого обійдеться що в Україні що тут
-
Або в України через суд відбирати у нього батьківські права (що довго і складно) або тут йти до фемілі лойера і просити теж через суд надати матері в інтересах дитини приймати sole decision
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago