PR CUAET
-
Добрий вечір.До якої дати можна продовжити ворк перміт ще на 3 роки?
-
Дякую.
-
Нет
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Доброго, а можете і мені написати, теж цікавлюся такою можливістю, Вінніпег
-
Канадский родственник тоже должен заполнять 5562 travel history?
-
Чи хтось може людині дати відповідь? вона вже не перший раз запитує. Я пересилаю. може хтось її відповість
-
Доброго дня Скажіть а є там такий файл work experience in Canada. Що туди грузити? Бо лист від роботодався я загрузила до employment
-
дуже часто плутають аор та біометрію. В трекері немає різниці. Я так спілкувалася з декількома людьми. Але я майже впевнена що ця заявка від 10 листопада ось таке: людині прислали аор та питання сплатити біометрію за чергою, вони зробили і потім вже довго чекали на запит на біометрію аж до березня. Такі випадки були у чаті і коли я зверталася у приватні зʼясовувалося як я вам написала. Скоріш за все. І я розумію вам так хочеться доказати що ви праві, але погодьтеся що планового повернення до пропущених немає, бо вам би не було потрібно стільки енергії щоб знайти ці факти.
-
31 березня 2025
-
Ну це толкове пояснення Дякую 🙏🏻
-
Мадам,дизале я туда ещё не дошел...пока только анкетные данные заполняю
-
Я коментую безапеляційність з якою ви подаєте інформацію
-
Добре що на відміну Юлії ви змогли прокоментувати цей випадок).
-
Привіт. Подача 12 грудня. Тиша. Ніяких листів. Що ж ррбити?
-
Обовʼязково відразу після отримання eCoPR, тому що карти йдуть як кому повезе, комусь за 10 днів приходять, а хтось і по 2-3 місяці чекає на них.
-
Ви стверджуєте що 100 відсотків аплікацій позачергою не отримують пізніше аор, а я стверджую і навів 2 приклади що хоча б 2 аплікації всеж таки отримали пізніше аор. Тот хто з нас безапеляційний?
-
Після тривалого рісьорчу також наткнувся на думку, що імейл переважно отримують ті, хто має апойнтмент на середину 2025. Чи це точно не знаю, лише чиїсь припущення в іншому телеграм каналі
-
Є ще такий від 1 грудня тут вже різниця набагато менше від черги. Ви дійсно можете сказати що і це насправді не те а дещо інше
-
А ну і зарахуйте мій аор. Він теж був пізніше чем основна черга
12 Jan 2024, 17:45
Post 283457 of 390811
5 minutes ago