PR CUAET
-
получил китайскую справку по оригиналу второго паспорта и сканам первого, который истек. никаких проблем
-
Підскажіть будь ласка, якщо потрібно в консульство відправити три довідки з дії, то брати 3 різні конверти, чи можна в 1. Дякую
-
2-3 недели
-
Якщо ви робили її за межами України
-
Так
-
В Канаді є?
-
Чи я правильно розумію: Якщо довідка з України була отримана, коли людина вже певний час знаходилась в Канаді безвиїзно і більше не поверталась в Україну, то такая довідка вважається безстроковою? (Звичайно, офіцер може запросити свіжіше)
-
Ви написали там про те що середнє , а сам диплом про середню освіту - його не треба додавати , з дипломом про вищу ? Дякую
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, скільки приблизно будуть розглядатися документи по цій програмі? Не знайшла на сайті уряду такої інформації.
-
Для доказу резиденції я даю права, T4, NOA
-
Скажить будьласка яким документом можна замінити свідоцтво про народження ?
-
Дякую! Скажіть будь ласка які документи у канадського родича можуть запросити? Я хотіла б одразу їх додати. -паспорт/id -доказ що родичі(свідотство) -доказ що проживає в канаді(підкажіть наприклад які це можуть бути докази🙏🏼) -щось ще?
-
В більшості країн є
-
Так, хвичайно
-
Підскажіть будь ласка чи є якісь фірми котрі роблять ці довідки про несудимість за тебе?
-
Десь так
-
Так. Або з нотаріусом оналйн - я контакти кидав
-
Дуже дякую, замовляю в Марії переклад.
-
Так, обовязково
-
почитайте гілку про лендинг - я там все дитально описав
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago