PR CUAET
-
Так
-
t.me/prcuaet/1783/332740 зверху ж писали
-
Також цікавить це питання. Наскільки я розумію, то не потрібне ID для оформлення закордонного паспорту у віці 14- ти років. Але маю питання ID потрібно з 15- ти чи з 16- ти років? Якщо взнаєте відпишіть будь ласка.
-
11.03 та 20.03 теж чекаємо
-
Ну тоді проблем не буде. А з якої країни на візу подавалися?
-
Так звичайно Українську
-
Я розумію, що це знає тільки ircc і бог😁😁😁 Але як ви думаєте, до кінця року будуть менші бали по вибірках?)
-
Не зрозуміла? Ви просто аплікацію заповнювали? А адресу доньки яку вказували? Українську?
-
З Канади, а донька з мамою в Україні
-
Реально за 2 роки pr й потім ще 2 й подаватися на громадянство.
-
Якщо є новий паспорт і діюча віза - однозначно посадять.
-
Аплікації з України розглядаються довго - є люди, які вде рік чекають і також на дитину
-
Зрозуміло, але як думаєте шанс є, що нас посадять у літак, планую полетіти за ними і візьму свій WP?
-
Просто я сподівався, що дадуть запрос на вклейку через місяць, так як у всіх членів родини є візи та ще й WP у мене у Канаді, але два місяці, дві кризові і ніц. Тепер мусимо ризикнути і на останніх тижднях дії візи спробувати заїхати у Канаду 😔
-
Ну тоді це розглядається як аплікація з України - час очікування рік. Тому 2 місяці - то нічого.
-
Дякую за посилання Годину сиділа все що тільки можно пробувала ніде не працювало змінити адресу По цьому лінку прийняли , дякуююю❤️
-
Привіт. Нарешті мій новий паспорт приїхав до Оттави. Коли його замовляла, то також сказали купити конверт dhl, сказали що вишлють його на адресу проживання, щоб не їздила лишній раз. Зараз дзвонила до Оттави, сказали, що маю забрати паспорт лише особисто, а конверт мені повернуть. Що за лохотрон? Це у всіх так зараз чи тільки мені так «повезло»? Дякую ☺️
-
Дякую Вам велике!
-
До останнього дня візи в’їзд!
-
Новий паспорт є, просто на день вильоту лишиться 2 тижні діючої візи у старому паспорті, ось що лякає.
12 Jan 2024, 17:45
Post 283735 of 387326
about a minute ago