PR CUAET
-
Так схвалення прийшло на візу? Чи на stady permit
-
Дякую
-
Интересно почему некоторым дозапрос призодит ДО eligibility, а некоторым После. И что если уже 2 недели после eligibility нет никаких дозапросов 🧐
-
можете даже на 2
-
В сумі вийшло податися на паспорт чи ні?
-
Доброго дня! Я подалася на PR по цій програмі. Чи можна виїжджати за межі Канади на тиждень в іншу країну.
-
Мені цікаво чи та колишня ваша спокійно ночами спить🤣
-
Ой. Ну я готов принять портал, так сказать, за моральный ущерб 😁😁
-
каждый офицер со своей изюминкой. а у вас либо от вас ничего не надо, либо ваш офицер пошел праздновать день благодорения и ему не до вас
-
Возможно, они получили одобрение визы после 4 февраля 24? Тогда им бесплатно пока что.
-
Можливо вам автоматом портали прилетять. Ви ж один з постраждалих 😉
-
us02web.zoom.us/j/88663963988?pwd=VLTLEWRE3eucgYbPVOCIe3xff2suoX.1
-
Тільки до Ісаєва не звертайтесь)))
-
Добрий день! Хто під скаже де можна замовити довідку про несудимість з Польщі та з України?
-
Это здорово
-
Я відправила паспорт та конверт зі зворотньою адресою на пошті, як було написано в інструкції. Все отримала за 5 днів
-
Доброго дня, рекомендую Hadley & Davis, працюю у них паралегалом, допомагаємо українцям з імміграційними заявками, консультанція та оцінка шансів безкоштовно, адвокат з досвідом більше 10-ти років - пишіть info@hadleydavis.com
-
Эти 90% с 90% вероятностью никуда не попадут. Мест не хватит.
-
Всім привіт, поділіть будь ласка своїм досвідом, як зловити слот у Торонто? Дякую
-
Ну нема критерію вища освіта Але враховуючи бали, навряд чи вам з high school вистачить та і ЕСА все одно треба робити
12 Jan 2024, 17:45
Post 284055 of 401500
less than a minute ago