PR CUAET
-
Ой. Ну я готов принять портал, так сказать, за моральный ущерб 😁😁
-
каждый офицер со своей изюминкой. а у вас либо от вас ничего не надо, либо ваш офицер пошел праздновать день благодорения и ему не до вас
-
Возможно, они получили одобрение визы после 4 февраля 24? Тогда им бесплатно пока что.
-
Можливо вам автоматом портали прилетять. Ви ж один з постраждалих 😉
-
us02web.zoom.us/j/88663963988?pwd=VLTLEWRE3eucgYbPVOCIe3xff2suoX.1
-
Тільки до Ісаєва не звертайтесь)))
-
Добрий день! Хто під скаже де можна замовити довідку про несудимість з Польщі та з України?
-
Это здорово
-
Я відправила паспорт та конверт зі зворотньою адресою на пошті, як було написано в інструкції. Все отримала за 5 днів
-
Доброго дня, рекомендую Hadley & Davis, працюю у них паралегалом, допомагаємо українцям з імміграційними заявками, консультанція та оцінка шансів безкоштовно, адвокат з досвідом більше 10-ти років - пишіть info@hadleydavis.com
-
Эти 90% с 90% вероятностью никуда не попадут. Мест не хватит.
-
Всім привіт, поділіть будь ласка своїм досвідом, як зловити слот у Торонто? Дякую
-
Ну нема критерію вища освіта Але враховуючи бали, навряд чи вам з high school вистачить та і ЕСА все одно треба робити
-
Доброго дня, рекомендую Hadley & Davis, працюю у них паралегалом, допомагаємо українцям з імміграційними заявками, консультанція та оцінка шансів безкоштовно, адвокат з досвідом більше 10-ти років - пишіть info@hadleydavis.com
-
Привіт! Чи хтось із вас літав з котом або собакою з Канади до Польщі? Підкажіть, будь ласка, де можна купити квитки дешевше та які вимоги для перевезення тварин (прививки, документи тощо). Як правильно купити квиток для кота/собаки, і що ще потрібно врахувати при перевезенні тварини? Буду дуже вдячна за поради!
-
Якщо англійська не всі 10, то пробуйте пере здати, щоб добрати ще бали
-
Дякую вам ))
-
Треба додати лютий
-
Між кожною 9 і 10 різниця в 3 бали
-
А скільки дають балів якщо одна 9? І якщо всі не нижче 10?
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago