PR CUAET
-
Добрий день, чи хтось робив реевалюацію лісенінг? Розумію, що перевіряв комп'ютер і шанси малі, але там є наприклад бали від 33 до 35 то має бути 9 clb, і від 35 до 38 має дати 10 clb. Тобто якщо людина отримала 35 балів чи можна розраховувати на підвищення з 9 до 10clb?
-
Насправді це можно одразу на 2 поділити, бо якщо подаються родиною то всі отримують при хто разом йшов
-
Мені приходив до запит до елиджибл. А на ці форми сьогодні. Можливо тому, що ми елиджибл отримали в червні, а сину 18 виповнилося лиш в кінці серпня.
-
Есть. Но не высылал. В eligibility письме было написано, что они вышлют направление на медицину. Но глухо
-
Я працюю репетитором. Я також можу списувати затрати на машину? Наприклад, я користуюсь машиною, щоб поїхати до учнів
-
А страховку також можна?
-
У мене був цей номер до отримання елиджибл, а сьогодні інший.
-
Ви не зможете зареєструватись в порталі. Вам вишлють до нього креди - це портал 2. На портал 1 відповідайте листом
-
Так, дивіться пошуком в гілці «хронологія»
-
Підскажіть будь ласка, роботодавець в декларації не вказав NAICS. Де його шукати? Я так думаю мій роботодавець пропустив той пункт бо не знав що писати.
-
Привіт, чи є тут люди які вже вдалося отримати pr по цій програмі?
-
Такс ребятки! А ну ка у кого АА28941 и дозапрос доков был ДО Eligibility?
-
по деяким провінційним програмам, за номінацію дають 600 балів. Від того і такі високі бали виходять
-
А немає в вас ще посилання як це все рахується 😁? Не дуже розумію цю систему, якщо по ЕЕ прохідний бал 540 а тут можна 1200 нарахувати …
-
Все ще чекаю 😟
-
Це два різних процеси. Якщо ви отримали стаді, то паспорт в вас не будуть просити. Якщо ви подавались на візу, та прийшло схвалення то разом з цим листом є інструкція щодо відправлення паспорта.
-
Ми також 2 травня здали документи і досі ні чекаємо
-
тільки Альберта ЕЕ наче дає 600. Інші албертівські програми не дають і йдуть non-EE
-
ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
А скільки мінімально від альберти дають?
12 Jan 2024, 17:45
Post 284099 of 389556
3 minutes ago