PR CUAET
-
Ну і де там пише про слот..
-
Просто дивно, бо це до цієї програми не відноситься. Тому і цікаво.
-
В мене дочку 16 років по свідоцтву прийняли, без прописки, мали з документів паспорт загран , свідоцтво і перміт.
-
Я просто других не знаю. А что с ней не так? ну кроме цен ,,как для своих,, , ну так то у всех без исключения)
-
Написано-хочуть знати, як він себе утримує в Канаді або мати пояснення, чому він не працює
-
Сподіваюсь, щось повідомлять бо 2 роки -3 таке собі чекання... і ще ж не 100% я так розумію
-
В пределах первых 5 дней октября получили, по 28.10. Дальше временная пропасть. И когда что будет никто не знает.
-
Дякую, я розумію.
-
Просто скільки читаю групу не бачу , щоб той пр видавали активно. Вони можуть схлопнути цю програму або бюрократія звичайна? Хтось писав, про отримання пр ще окрім тих сімей перших
-
Дякую
-
100%, щасливої подорожі
-
обязательно надо ответить, тк спрашивают
-
Добрий вечір.Маю питання відносно нової програми для далекобійників.Хтось вже подавався по новій програмі Чи знає всі тонкощі по цій програмі,можете мені написати в приват.З того що чула то локал далекобійники можуть подаватися без англ.і з JAL,а у кого далекі відстані то з англ.і потрібно LMIA?Можливо хтось дізналася і може зможе мені роз'яснити чи це так?
-
Маєте встигнути подались бо невідомо що буде продовження .Швидше що ні .
-
А буде запис? Не встигла😭
-
І я про те, так воно і є поки що. Тому і питання. Лякає просто що скорочують іміграцію, тому варіанти всякі шукаю
-
Сама написала, сама испугалась) получается за год программы получили пиар только 5 дней😳 И вроде тоже не полностью.
-
Є багато інших хороших консультантів, навіть тут у нас)
-
Ця черга була там вже давно, але видавали без запису
-
Wp новий на 2 або 3 роки продовжують?
12 Jan 2024, 17:45
Post 284252 of 395797
2 minutes ago