PR CUAET
-
Привіт скажіть через скільки вам прийшов цей номер від дня полачі.
-
Щось відомо по новій програмі для Home Child care?
-
Вітаю. Цікавить яка правильна форма job offer для няні в сім'ї на програму Home Childcare . Чи можна працювати у вихідні якщо це всі сторони влаштовує ? Хто платить податки: я в кінці року по Т4, чи роботодавець за мене?
-
Вітаю. Цікавить яка правильна форма job offer для няні в сім'ї на програму Home Childcare . Чи можна працювати у вихідні якщо це всі сторони влаштовує ? Хто платить податки: я в кінці року по Т4, чи роботодавець за мене?
-
Дякую🤗
-
Месяц, но это было в самом начале программы, сейчас таких сроков нет.
-
Саме вас я і питав ,дякую за відповідь та коментарі
-
Добрый день. Скажите, пожалуйста, если семья мужа, жена и ребёнок муж и ребёнок граждане Канады фотографии нужно всех троих или только мужа и жены?
-
В заяві додати номер що видали для відстеження паспорта? Які потрібні дані?
-
Спасибо огромное☺️
-
А як відправити заяву? Email?
-
Так Можна відправити на пошту разом із заявою
-
Тоесть только жены получается?
-
Підкажіть будь ласка після оплати DHL потрібно відправляти квитанцію до консульства чи ні?
-
Фото надо тех кто претендует на пиар.
-
Message from user Valeria has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вeду набoр для удaленного сoтрудничества c дoходом oт 500 длp в дeнь. Пишитe в личныe cмс.
-
Ось в такому форматі
-
В программе есть категория 2, те кто имеет право подаваться через родственников мужа. Если ваша свекровь ситизен, вы попадаете сюда. Читайте программу там все довольно ясно изложено.
-
Дякую😍
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago