PR CUAET
-
Поздравляю. Какой номер у офицера?
-
В моїх notes від офіцера нічого конкретного не було , щоб вказувало на те , що вони чогось чекають щоб почати review of eligibility . І жодних запросів не було. Лише пройдено criminality було . Вони навіть не почали review of eligibility( not started). Так що навряд чи щось так може бути comprehensive
-
oki... я розумію про обмеження в годинах... но в $ немає лімітів жи, вірно?)
-
Дякую
-
Звідки ця цифра про 5 офіцерів? Учора люди ділилися номерками офіцерів, то разом з моїм було б вже 3 чи 4. Якщо позбираємо ще інформацію по чату, може, щось цікавіше випливе.
-
huge thnx!)
-
Підскажіть, чи можна полетіти в іншу країну і податися там на новий паспорт, а виготовлений замовити доставку в консульство в Едмонтоні? Є багато вільних слотів в Іспанії, Італії... Я дзвонив в консульство в Мадриді, то вони кажуть, що можна. Треба буде пізніше як буде статус, що паспорт доставлено до установи, звернутися в консульство в Едмонтоні і заповнити заяву на доставку паспорта до них. Намагаюся додзвонитися в Едмонтон, але марно. Написав мєйл вже двічі, теж жодної відповіді. Хотілося б просто підтвердити, що це можливо. Бо подорож не дешева, а паспорт закінчується через 6 місяців. Дякую всім
-
Який у вас? Я може пошукаю номерки, що вже ділилися люди. Ми ще по офіцерам подивимось, хто як працює :)
-
Це ж мова про тих хто у аплікації
-
Їм не цікаві фото громадян Канади. Вони в них вже всі є :)
-
Не. Я не собираю. Я просто ищу своей номер у других ))
-
Почему они пишут добавить фото себя и всех членов семьи? Где найти инфу что только апликанты свои фото крепят, а граждане Канады нет🥹
-
Ви вже скільки номерків назбирали? Можу ще свій закинути, ось: AC28004. Якщо маєте, поділіться списком, бо зараз вже спробуй знайди ті вчорашні повідомлення...
-
@OstapBosak допоможи плз розібратися, дякую
-
5 офіцерів це від іміграційного консультанта. Я думаю це не так принципово 4 чи 6. Приеципово те що вони розглядають гуманітарку як головну свою програму яка до того ж і набагато більша ніж наша.
-
А ви можете написати, який був номер другого офіцера у вас?
-
Але повний лютий і повний січень =12 🤭 medicus non matimaticus
-
Ми в грудні подались і крім біометрії нічого😫
-
Только тех членов семьи кто в кейсе претендует на пиар. Зачем им фото граждан Канады🤷♀
-
Це може бути вже в кожного офіцера своя черга. Якщо він обробляє заявки з різних програм, то і черга в нього, швидше за все, складається з заявників різних програм. А там далі вже залежить від його швидкості, складності кейсів тощо.
12 Jan 2024, 17:45
Post 284955 of 401482
25 minutes ago