PR CUAET
-
Вони лист надішлють з яким можна працювати коли ви заявку подасте
-
Добро дня , може хтось зіткнувся с такою проблемою ? Паспорт закінчується у лютому 2025р. так само як и WP, планую продовжити за два місяці до закінчення. Після продовження паспорту планую продовжити WP. Но є питання ! що робити якщо WP роблять 4-5 місяців? Як бути ті додаткові 2-3 місяці без нього ?
-
Якщо відпустка була оплачувана то так 100% можна
-
Я 4,5 мес уже жду 🙈
-
Вітаю! Може в когось є відео як податись на нову візу з Канади (робочу візу нам дали лише на 3 роки-закінчується в 2025 р). Work Permit продовжили-до 2027р.
-
❤️❤️❤️❤️❤️дякую!
-
На Metcalfe подача на нові паспорти
-
Дуже дякую
-
maps.app.goo.gl/U2BPSVF8WJJL9zDL8?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Ні 🙅♀️
-
😭😭 від eCopr? Чи від оновлення, що картки вислані?
-
О !дуже дякую, бо я щось трохи пере….л)
-
Тому не вірю
-
Може й так, але якби так можна було б то як мінімум були б такі повідомлення тут )
-
m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1-DI5Z5cX_0fsFwCe8HZprbwibuIzePK2SoZ5wrGNH066Yd29fGa6vagQ_aem_th_AUWpDWL9XOqyhgILgAZI2rUKWFvUgX0qbJyJUgfCM14W0ELBAPk0-4NiOgn4--s0WVA&v=DCJF2PX37fM&feature=youtu.be&mibextid=Zxz2cZ
-
Ми приїхали в кінці лютого і все одно нам прийшлося сплатили, не дивлячись на то, що ми додавали заяву про те що не повинні платити
-
📊Статистика по програмі: загальні кількість заявок 17850 на сьогодні.
-
Коли розмовляв з працівником консульства в Мадриді, то він казав що ніби паспорт не вертається в Україну, а одразу буде висланий в Едмонтон. Також казав що можна замовити DHL і має бути швидше
-
Муж и дочка получили через месяц. С того момента прошло 3,5. Я звонила в ircc, сказали ее еще не передали в печать. Наберите через неделю
-
10*15 см. Робили в конторі, де роблять фото на паспорт та інше, в електр.вигляді, а потім роздрукували у Staples.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago