PR CUAET
-
Дякую
-
той самий час в Оттаві
-
у нотариуса гражданин канады подписывает декларацию. нотариус заверяет подпись подписывающего. нотариусу никто ничего не доказывает
-
Немає інформації в закріплених про конкретні години. Знаю що Торонто в 18:00 по Торонто, підкажіть хтось як з Оттавою
-
там можно писать. почему у вас сложности, мне не известно. в группе люди все еще визы ждут 😂 им до AOR еще очень очень далеки. им бы хоть визу получить сначала
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи є тут хтось хто отримав довідку про несудимість з Китаю? Я отримала її вчора, але це було підозріло швидко, просто та безкоштовно. Хочу впевнитися чи все вірно. Дякую!
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста,на ребёнка 6 лет тоже должно прийти приглашение на биометрию?
-
Під скажіть будь ласка через скільки після eligibility letter ви отримали сертифікат і чи є якісь поновлення в анкеті? Дякую
-
как хотите 1. указывать все адреса в польше, как проживание после украины до канады 2. указывать украинский адрес до того момента, как появился первый адрес в канаде. а польша просто идет в путешествие
-
Пишете в Гуглі : контакти тцк, Або в фейсбук в пошуку тцк свого міста чи Району
-
Є один чи два кейси, які вже отримали certificat de sélection. Ми теж подалися, чекаємо вже 2.5 міс
-
go.mfa.gov.ua/
-
Будь ласка скиньте сайт де ловити слот,Торонто
-
Так і треба робити
-
Ні, я мала на увазі що відправила всі документи по eligibility, 1,5 місяці назад, ніякого caq не прийшло
-
Якщо я перемикаюся тут між діями — різними, так можна зловити слот?
-
Ага , голодні ігри через 3 хвилини )
-
Можете зловили.
-
Так
-
Ми відправили раніше і ще чекаємо. Моя подруга отримала через 1.5 міс після подання. Ще знаю людину, яка відправила доки в Квебек разом з нами, теж ще чекає
12 Jan 2024, 17:45
Post 288047 of 407939
3 minutes ago