PR CUAET
-
Дуже вам дякую! Обдумаю. Писали, що офіцери цього не дуже люблять, а з іншої сторони, що я втрачаю
-
Всем доброго дня, кто то отправлял police certificates? Как долго вы ожидали их рассмотрения?
-
Добрий день . Як ви ловите слоти , через які пристрої ?у мене зависла вся система коли тільки все почалося . Дякую
-
Привіт, мені зробили паспорт через посольство в Едмонтоні, я замовив доставку DHL і написав листа їм на пошту. Запросив доставку минулого понеділка, від них нічого не чути. Чи потрібно мені чекати на підтвердження? І як воно виглядає?
-
Все є в додатку до ІД
-
Мне ответили что в конце октября...заказала на всякий случай dhl, посмотрим что ответят😂, так как перед этим заверили что почта будет в сентябре и dhl не нужно заказывать, мой паспорт пришёл в сентябре, ребёнка нет(((...сейчас обещают в конце октября...
-
У нас портал 2 був рівно 2 тижня після 1 А ecopr походу відповідає статистиці, довше 3 тижнів Не могли б ви, будь ласка, поділитись посиланням на цю групу?
-
Оригінал свідоцтва про народження і ксерокопія маминого паспорту.
-
І ще питання, хтось робив закордонний паспорт з аппойтментом на нотаріальні дії, Оттава, дякую
-
Привіт, мені зробили паспорт через посольство в Едмонтоні, я замовив доставку DHL і написав листа їм на пошту. Запросив доставку минулого понеділка, від них нічого не чути. Чи потрібно мені чекати на підтвердження? І як воно виглядає?
-
Дякую також 🙏 Спочатку заповнити ЕОІ, а потім якщо подаватися на Тех пас, за яким лінком діти? Чи чекати по-перше відповіді на мій ЕОі?
-
Я колись писала як я той Кай метод теж хотіла спробувати для портала 2 (6 тижнів не було). Ввечері сформувала лист як там вказано, і подумала відправлю вже зранку обдумаю все ще раз… І зранку коли прокинулась отримала свій портал 2, без цього кайметод листа. От якби відправила ввечері лист то була б на 100% впевнена що він працює. А так - це лише може бути збіг обставин.
-
Одна людина - один слот. Я літала два рази
-
Так, веб форма для таких штук то до одного місця, вибачте
-
Усім доброго вечора! Не побачив в нещодавніх дописах, тож запитаю так: Хтось знає, коли очікується наступна дипломатична пошта з паспортами в консульство в Оттаві?
-
Зловила сьогодні Оттаву на 4.12. Думаю будемо летіти 3.12 WestJet але ще трохи по вивчаю цю тему.
-
Едмонтон Манітобу не приймає точно?
-
Оттава-Приймає. Свій паспорт робила в них.
-
У меня 64. Приблизительно у всех так или выше, кто в рурал
-
please read again what i wrote, who fills out the forms and who provides documents
12 Jan 2024, 17:45
288395/444114
3 minutes ago