PR CUAET
-
Минулі рази двічі піймали, залишилось один раз ще
-
А у меня обратная ситуевина. В прошлом году даже лишние ловились, а в этом я даже дат не вижу.
-
Добрий вечір, коли створюєш аплікацію, що вказувати в даних пунктах?
-
Тогда нет смысла указывать загран адрес, все равно пришлют на последний заверенный в Украине.
-
так
-
Хоть кто-то поймал? Дайте хоть какое-то доказательство что все это не безнадежное занятие
-
Друзі, а ви оновлюєте сторінку кожні пару секунд? Або чекаєте поки воно напише що слотів немає і тоді оновлюєте
-
кажется оттаву легче всего поймать, но дорога из калгари - это боль. там билеты по грустным ценам на самолет, а автобус не вариант. такое какое то странное это все. в прошлом году слотов просто не было никогда. я сколько не ловила, даже не разу их не видела. сейчас хоть посмотреть на них можно 🙈😂
-
@julia_gonska [434931727] заблоковано.
-
Another one bites the dust...! Banned Julia.
-
/ban
-
Паспорти сестер і батьків, якщо я їх не подаю на ПР не потрібно прикладати?
-
Усім би нам таких офіцерів без зайвих додаткових документів 😅 але вже почали видавати номінацій з сьогоднішнього дня може так і діло піде швидше в них 🤞
-
Не вангуем чтобы после нового года выборка была)
-
Так
-
Уточните: "сегодня в Эдмонтоне" или "в принципе"
-
@e_balanovska ось
-
З якого пристрою краще намагатись зловити слоти, з телефона чи ноутбука?
-
Я ось коли побачив слот на 24, очей від ноутбуків не відривав. З одного кожні пару секунд оновлював сторінку, з другого чекав "на жаль доступних дат немає". Наступна дату яку побачив була 28... задрали вже боти
-
Якщо данні оновлені, і вказана адреса за кордоном, то навіть якщо щось прийде, то його можна оскаржити дуже легко, так як данні були до прикладу оновлені вчасно, а також те що у вас всі документи на руках які підтверджують проживання за кордоном.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago