PR CUAET
-
Так, і вжевклеїли візу в паспорт через Оттаву, S-1 потрібен сам study permit, який по правилам надається в point of entry, але дитина вже в Канаді
-
ИМХО, совершенно здравая мысль, что слишком много людей одной национальности это плохо.
-
Дякую!🙏
-
Можна сканувати і друкувати
-
Що означає роздрукувати? Ви подали аплікацію на стаді перміт і отримали вже підтвердження, що стаді перміт approved?
-
Вот Квебек уже пошел по пути ограничения на выдачу номинаций по странам www.cicnews.com/2024/10/quebec-imposes-country-cap-for-regular-skilled-worker-program-1047278.html/amp
-
Тільки починаю подавати заявку на родину, підкажіть, будь ласка, в кабінеті пише, що декларацію не можна печатати та сканувати. А як мені тоді її підписати у нотаріуса?
-
Заповнювати можуть тільки 18+, але вносити всіх треба. Тобто ці три людини вносять її як донька/сестра
-
А вони при відміні одразу попадають назад в систему,чі їх покаже лише в вівторок?
-
Ні дати зʼявились через 2 робочих дня після листа
-
Там зверху писали свій досвід і я теж Через заяву через консульство
-
Ще питання: У формі IMM5406 - Additional Family Information відображається тільки три людини, хоча в заявці 4 людини, включаючи мою 8-річну сестру Але там тільки 18+, я читала, що у людей були проблеми з цією формою
-
7 місяців чекаємо
-
Ого!!! Це у вас для школи чи для універу стаді перміт?
-
А, так, знайшов, дякую. Тобто це виключно через контакт з ТЦК? В мене проблема в тому, що ТЦК відповідає, що всі мої дані знаходяться разом зі справою на окупованій території і вони нічим допомогти не можуть, звертайтеся, мол, до консульства. В консульство запит направив, вони поки мовчать. От і гадаю, що ж вони можуть відповісти
-
Ми чекали 6 місяців!
-
Будь ласка, з цими темами переходьте у флуд! Не перший раз попереджають.
-
Дякую ще раз. Може хтось поділиться досвідом)
-
Перегляньте цю гілку - тут були вже аналогічні історіі. Там вище є десь посилання від іміграційного консультанта хто має право отримувати перміти в point of entry на американському кордоні - українців немає в переліку. Але здається хтось писав, що отримав на американському кордоні, а хтось писав, що відмовили.
-
Дуже дякую 👍
12 Jan 2024, 17:45
Post 290624 of 387388
less than a minute ago