PR CUAET
-
В багатьох тут у групі бали 60-65... в мене, наприклад 52 всього, давайте зачекаємо вибірки по АОС та тоді вже будемо рвати волоси як то кажуть
-
Я повністю з Вами згоден! Я тому і написав, що це лише моя фантазія. Хоча як Богдана казала, що мати 50 і більше, це вже добре
-
Так ви ж це питання ставили?
-
Потому что иммиграция повлияла на безработицу, на цены на жилье, которые не подъемные и нагрузка на здравоохранение. Уровень развития гораздо ниже потоков иммигрантов. Плюс выборы на носу
-
Біометрію зроблену по візам та пермітам, зараховували при подачі на ПР тільки до 14 липня 2023 року, хто подавався. Зараз потрібно робити нову біометрію для ПР.
-
Ну йомайо (вибачте) коли попит починає значно перевищувати пропозиції ринок починає змінюватися під свої потреби, це досить таке нормальне явище
-
Сьогодні була по tourism and hospitality, чи там вчора.
-
А чого з ненацька почали закривати і ускладнювати програми?
-
Привіт всім землякам! Підкажіть будь ласка: AOR зараз приходить людям, які подавали Заявку в яких числах і місяці ?
-
Это я просчитываю голые цифры из расчета, что они все же "дурные". Конечно если федералы добавят квоты то будет счастье
-
А де можна бали порахувати?
-
До АОС завжди були мінімальні вимоги, чого ж зненадська вони зроблять бали непрохідними
-
По гум програмі?
-
Номінація і гум програма- це різні речі. Якщо у вас є клієнти, ви маєте бути мігр консультантом або його помічником і це розуміти.
-
Вона потрібна тільки для певних професій
-
Тобто можна без ліцензії подаваться якщо вона меня для роботи не була потрібна?
-
Гена в нас пугало нашої групи. Лякає людей, щоб було більше місць та номінацій
-
Вроде 6 января
-
Якщо людина отримує новий ворк перміт вже в процесі подання на номінацію, то зазвичай треба дозагрузити новий. То логічно буде подаватися вже з новим. Уточніть в міграційного консультанта @OstapBosak
-
Коротко і ясно😂
12 Jan 2024, 17:45
Post 291089 of 391876
8 minutes ago