PR CUAET
-
це мій чоловік і я як головний апплікант подаю його як акомпанінг. Тобто секцію №3 не заповнюємо.
-
@MLISedmonton
-
Last Name - First Name – Document type - #.
-
і знову за окупацію, ці окуповану територію. Це вже більше до біженства.
-
Скан оригіналу + переклад в одному файлі
-
Скиньте будь ласка посилання на правила назви файлів. Шукала в інструкції до подачі аплікації і не бачу
-
Скажіть будь ласка, Компанія, де я працюю, є членом Alberta Hotel and Lodging Association. Але мій NOC не підходить під Tourism and Hospitality Stream. Чи нараховуються мені бали за Job offer for the tourism and hospitality sector from an employer who is a member of a required sector association under the tourism and hospitality stream?
-
Извините
-
Жаловаться можно в IRCC: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html и/или в CBSA: www.cbsa-asfc.gc.ca/security-securite/bwl-lsf-eng.html
-
Я писав на імейл обласного ТЦК і зазначав, до якого саме районного ТЦК звертаюся. Правда, моє звернення залишили без розгляду ))
-
Ви подавались в Італії, а отримували в Канаді? Це можливо так податись в одній країні, а отримати в іншій?
-
Все що більше 400 000 грн, але по факту і після 200 000 грн буде перевірено на походження коштів, але якщо є договір то проблем бути не має, я клав 700 000, запросили документи, надіслав і питань не було
-
Хто може підказати - якщо заявку відхилили, чи можна якось повернути кошти за неї? Дякую
-
Я уже написала жалобы, но вот не отправила пока, не станут ли мой кейс пристально смотреть? Не повлияет ли это на меня
-
Всім привіт! Хтось може поділитись прикладом листа-висновка від психолога. Як він має виглядати? Бо мій психолог ще нікому не писав цього листа.
-
Ну так они и пишут что не надо, он с винницкой обл, жена его тоже где то с центра или севера Украины, и они вообще 7лет не жили в Украине....так по крайней мере пишет....
-
Якщо можете, скажіть будь ласка причину відхилення? Була вказана?
-
Це вже той самий другий випадок і заповнюється третя секція. Там про це Note
-
Может подумают , я у них инфу купила
-
а якщо чоловік не може поки покинути Україну, але він подається на ПР також то його не треба в секції №3 вказувати?
12 Jan 2024, 17:45
Post 291713 of 402609
3 minutes ago