PR CUAET
-
Взагалі краще налаштувати autodeposit і отримувати все в той же день, а не переживати за чек. Він теж губиться, крадуть...
-
У меня было 2 паспорта когда я въезжал в Канаду - биометрический с визой и небиометрический. Показывал только тот что с визой
-
Тут немає прикладів. Психолог пише, з чим Ви звернулися, яка динаміка, описує Ваші психологічні проблеми, з чим це пов'язане, робить якісь висновки для IRCC. Сама форма, як на мене, не дуже важлива. Важливо, які саме аргументи Вашого кейсу має підтвердити психолог.
-
Тогда уж лучше спонсора в США найти по u4u
-
Яб подався😅 і написав LOE що Донька чекає на eCopr вже. Будь ласка прийміть заявку. Якщо приймуть то ура якщо ні то верівно нічого не втратите
-
Господа, подскажите, кто сталкивался с подобным. Я обладатель CUAET и WP. Приехала из Канады в Украину на пару недель и сделала тут второй загранпаспорт. Теперь возвращаюсь в Канаду. Возвращаться буду по тому же паспорту с канадской визой по которому въезжала. Но меня волнует вопрос - а надо ли таможенникам показывать новый второй паспорт?
-
що робити?
-
Ну буду шукати кому писати.
-
те саме питання...
-
У меня оба биометрические. И вот засомневалась может надо показывать тот, что с визой и второй новый без визы тоже?
-
Я робила в Україні у нотаріуса Можу пошукати приклад
-
Дякую за відповідь Тоді ще виникає таке питання: якщо договір купівлі-продажу оформлений в грн безготівково, а фактично покупець платить валютою і готівкою, чи це не буде проблемою при поповненні валютного рахунку через касу банку?
-
Дякую. Ви робили в консульство чи місцевого нотаріуса? Може покажете як вона виглядає. Дякую
-
Аа зрозуміла👍😊
-
Наш теж 8.08 виготовлений, була в посольстві сказали кінець жовтня початок листопада чекайте.
-
Добавлю, что да. Просто с дія, перевод из Украины от местного бюро
-
Та я в курсе.я просто вас поддержал
-
Треба робити окрему довіреність на розпорядження коштів, в якій треба вказувати деталі рахунку для поповнення плюс назву банку. Генеральної на продаж буде недостатньо
-
Хоча може і втратите. Гроші та час ( не впевнений чи все повернуть)
-
Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
Post 291760 of 408143
4 minutes ago