PR CUAET
-
Тоді вам просто треба форму від батька на іміграцію дитини
-
Дякую
-
Потрібно
-
пишіть в приват, я вам все розкажу.
-
Як потрапити до вас на консультацію? Можна контакти чи в приват?
-
Розгляньте також Манітобу, як на мене там ще на голову простіше.
-
Зі мною. Я основний аплікакант. По новій програмі (23 жовтня).
-
Якщо хочете детально розібрати саме ваш кейс - звертайтеся за консультацією, я зрадістю покажу вам всі ваші варіанти і федерально, і провінційно в Онтаріо, та в інших простіших провінціях
-
Швидше за все гуманітарна для вас поганий варіант (малоймовірний). Проте якщо ще є хоча б 1,5-2 роки дозволу на роботу, то імігрувати 100% можна. На жаль в більшості випдаків це означає покинути Онтаріо.
-
Я поняла, спасибо. А если их нет, то что делать?
-
Вказати можна, але переважно не зарахують
-
Може, але з додатковою формою від батьків про minor separation Або почекати пів року і податися як доросла.
-
Угу, це якщо дитина без батьків в Канаду імігровує. Якщо один з батьків просто дає дозвіл на іміграцію з іншим з батьків, то це інша форма
-
Дитина сама імігровує в Канаду чи з вами?
-
Якщо ви не одружені (або common-law), тоді на жаль не можете, бо він не є вашим родичем. Категорії "батько моєї дитини" немає
-
Так, бажано і старе свідоцтво про одруження і про розлучення. Якщо йому було більш ніж 18 - так бажано мати довідку
-
Якщо прострочився простпо відповідайте ні на питання про національний ID
-
Там половину треба зразу, а право на ПР можна оплачувати коли прийде запит на COPR. Якщо ця розстрочка для вас важлива, то це не повинно створюувати проблем, можу хіба затримати на пару днів - тиждень. Але якщо є можливість заплатити зразу, то так простіше зазвичай
-
Хіба не жовтня?
-
Ви не в квебеку, відповідно ваша заявка не квебекська. Дитину вказувати і вказуват що НЕ супроводжує вас
12 Jan 2024, 17:45
Post 29206 of 396722
about a minute ago