PR CUAET
-
@OstapBosak @goodkovsky @MapleDreamImmigration можливо хтось з вас зможе допомогти?
-
Якщо у вас перша декларація за 2023 рік була і ви там вказали лише до прильоту дохід то це ок. Але CRA зараз питає у вас за 2022 рік отриманий outside of Canada..
-
То есть форму 5546 не надо заполнять условно скачать и указать N/A or not applicable если не служил или списан
-
До кого можна звернутися у школі по допомогу з оформленням і подачею заявок на вступ і стипендії, якщо такого наставника немає, в офісі школи відправляють самостійно вивчати сайти, ,help!
-
Питання не до мене. Нам школа нічого не давала
-
Оформляти доставку паспорта потрібно зразу після того як з'явився статус * виготовлено та не доставлено* Якщо пройшло більше місяця після цього статусу, то вірогідно ваш паспорт вже упакований в диппошту і чекає відправки до Канади.
-
Дякую
-
Що перевірка аплікації завершена Чекайте рішення в електронному листі
-
Ви подавалися чи школа вас сама вибрала для цієї стипендії?
-
Тоді нема сенсу робити DHL доставку?
-
Вони ж написали, що вже подалися на новий Work Permit. А людина запитує, що далі буде - заявка анулюється? Якщо PR ще розглядають і Work Permit ще не дали новий… А легальний термін перебування добігає кінця.
-
Це там де фото ваші?
-
! Ви гарне, актуальне запитання задали. В подальшому, таке питання буде хвилювати багатьох… Я так само думав про це.
-
ми також не знайшли в кабінеті. відсканували документи ті що дали при проходженні медогляду
-
Сорі не до вас питання було
-
Підкажіть будь ласка що тут обрати в кризовій формі , якщо подавали на стаді та ворк перміт ?
-
go.mfa.gov.ua/
-
Якщо вже запакували, то його ніхто звідти не буде діставати. Якщо ні, то відправлять. Якщо оформите DHL і не буде доставки, то вам повернуть кошти. Ви вирішуєте є сенс чи немає...
-
Дай Бог щоб у кожного було таке життя про яке кожен мріє, хай збудуться в усіх мрії та плани.
-
«НІХТО»? - не походжуюсь з Вами! Я не один раз телефонував в Консульство в Оттаві і мені відповідали і давали поради.
12 Jan 2024, 17:45
Post 292278 of 402775
less than a minute ago