PR CUAET
-
та написала (( толку нуль
-
Може написати в кризосову веб форму щоб вам видали eCopr як можна скоріше щоб ви свою рідню подати встигли
-
50/50 я згодна, що потім можуть забанити/відмовити, а це скарги/апеляціі - час на роки, а людина цей час сидить у пулі зі своїми чесними 50+ балів і плаче, не спить куди далі бігти, бо не може подолати середній бал вибірки з пулу.
-
У трекері Атлантику не показує. У залінкуваному профілі жодних оновлень. Ну, і я телефонувала - там теж кажуть, що запрошення ще не надсилали
-
По количеству балов.
-
А ви провіряли трекер?
-
Так, я чула про такі випадки 😒 Мені поки що портал пише й автовідповідач каже, що біометрія не потрібна (я в курсі, що потрібна). А оператор каже, що запрошення ще не надсилали
-
А підкажіть будь ласка, як у кого виглядала довідка із податкової, хто працював як ФОП. Я завантажив таку із кабінету: cabinet.tax.gov.ua/form/view/F0103308 Але такий звіт на 4 сторінки коштує перекласти доволі багато у ATIO перекладачів. Цікаво чи потрібно увесь документ перекладати.
-
Я вважаю, що українців по КУАЕТ не можна прирівнювати з аплікантами, котрі проходять запланований шлях еміграції: навчання, закритий ворк перміт, які готувалися до еміграції. У нас зовсім інші бали по цим критеріям, сподіваюсь, що бальні критерії анкети до номінації відкоригують.
-
Чи може хтось поділитись групою в WhatsApp, яка подавалась в березні 2024?
-
Будь ласка !
-
ні, не в кризову. Дякую, напишу ще сюди
-
Дуже Дякую
-
Ого! Це корисно, дякую! Буду задовбувати операторів тоді 😁
-
Дякую)
-
Якщо оператор каже, то норм. Якщо лише автовідповідач і портал, то не вірьте😂 в мене досі пише що її не треба, а ми вже здали.
-
chat.whatsapp.com/CjQ2MasOGZQ6iWafJgfgFy
-
Ні а що, треба телефонувати після подачі?😮 я думала просто чекати на запит аору
-
Аплікація повинна бути на кожного окремо.
-
Тимчасовий номер має прийти одразу після подання? Прийшов тільки лист, що заявка подана
12 Jan 2024, 17:45
Post 292942 of 394961
7 minutes ago