PR CUAET
-
Добре а цей ELIGIBILITY він який ?
-
Ні, всі форми заповнюють тільки ті, хто претендує на ПР. (Окрім декларації)
-
Зараз готуюсь до TCF, його хоч оскаржити можна. Бо останній TEF мене дуже розчарував.
-
Всім привіт) хтось знає чи треба моєму common-law вписувати усі свої адреси проживання якщо він канадець і мій спонсор виходить?
-
Він рандомно якось приходить, комусь в самому початку, комусь в кінці. Наскільки я зрозуміла, то він має приходити як раз перед фінальним рішенням (принаймі мені так прийшов). Ви можете зателефонувати у ірсс та запитати, які етапи у Вас вже пройдені.
-
Який лист - такий ?
-
Перевіряють чи кваліфікуєтесь ви під умови програми, по якій подаєтесь
-
Так
-
Вчора знайома подавала документи в Оттаві. Вона Робила ксерокс паспорта-книжки, бо там прописка. В дітей документів про прописку не було
-
Ничего не сделаешь с этим, но мы не можем завышать свои ибо потом с этим проблемы будут. Единственное могут подать EOI те у кого нет пока декларации в надежде за это время найти нормального работодателя
-
Немає ніяких листів, що ви пройшли еліджібіліті або бекграунд або ще щось. Деякі етапи видно, що “completed” у трекері, про деякі я дзвонила та запитувала.
-
Я розумію, але в переліку необхідних документів не вистачає пункту з ІД дитини. А загалом ваш перелік ідеальний. Але якщо людина приїде робити паспорт без ІД, а він був вказаний при видачі минулого паспорта, то їй відмовлять. А прописка береться у будь кого з батьків (книжки чи додатку) 100%
-
Да я ж не призываю к этому, я про несовершенную систему отбора. Мой максимум по этим критериям 55, это если я пойду английский пересдам. И больше никак не набрать. Лицензии пламбера/карпентера нет, местного мастера дегри нет, родыча нет и городская
-
Крім переляканої пані, цій дамі вже кілька тижнів тому дав відповідь еміграційний консультант: t.me/prcuaet/1783/303558 Тож, все в її руках
-
Доброго дня Я подаю мама по цій програмі, хочу бути її представником тому що вона зовсім не знає англійської Мені потрібно заповнити тільки форму imm 5476 чи ще потрібно imm5475? Дякую
-
Так - як domestic.
-
Система не совершенная, согласен, особенно 8 баллов за родственников, но всеже можно в село переехать и доучиться получив докторскую. Вот и баллы будут. Забыл за франсе там всего то на 4 сдать и ещё три балла. К счастью я английский с первого раза сдал на максимум
-
На нашого малого сина /йому зараз 6,5 років/, отримали паспорт десь за 100 днів, з дня подачі. Але, не один місяць перед тим, загубили, в намаганні зловити слот - записатись в електронну чергу.
-
Добрий день! Може в когось було схоже. Подалися на фед.етап коли дитині було 17р, і наразі вже виповнилось 18р. Прийшли дозапити на відправку документів щодо неї. Всі дозапити зрозумілі, окрім Proof of travel history. Не дуже розумію, цю форму треба заповнювати від імені дитини, чи від імені головного апліканта - мами? Від імені головного апліканта на всю сім'ю при подачі на ПР заповнили всі поїздки. Тому не зовсім зрозуміло, що робити? Дублювати інфо від імені мами? Чи заповнювати нову форму від імені дитини?
-
Перша фраза - «спробувати звісно можна» 😐😐😐 Те, що я і планую. Що не так?
12 Jan 2024, 17:45
Post 293090 of 390835
3 minutes ago