PR CUAET
-
Non eligible - повернули заявку. Все. Не страшно, ще раз повторюю. Немає поводу виганяти нас з Канади, забирати документи, відправляти жити в Україну або заборонити далі подаватися по інших програмах.
-
Для цього є LOE
-
Ви ніякі. А той хто засабмітить аплікацію зі статусом non eligible під видом eligible, а також без форми 0190 яка обовязкова. Людина обіцяє ірсс що вона надала усі правдиві дані без брехні тобто вона еліджбл і має усі документи що обовязкові
-
Ми ходимо по колу. Я вже пояснювала, що не буду додавати декларацію і говорити, що я ПР. Максимум це відхилять заявку. Це не страшно. Все.
-
Так, я згодна, я це почала, і я завершу бо мені розказують одне і те ж.
-
Так Єдина одна важлива умова !!!
-
Ми вже про це говорили, що це тимчасова програма направлена на те, щоб допомогти українцям. Я вважаю, що ситуація сильно інша, ніж на інших програмах.
-
Сорі Звичайно що ви маєте право спробувати, але але
-
@OstapBosak можна якось запити це все? 100500 на одну й ту тему. Виглядає наче просто бажають поговорити
-
Блін Прописані правила, люди додумують своє🤣
-
Ну так по логіці тоді ви не підходите під програму Бо подаватися можна тільки коли є родич з піар , а не родич який от майже з піар
-
Так, для гуманітарної програми скоріш більше підходить. В цій програмі є одна єдина умова мати родича ПР або громадянина. Все. І ви під неї не підходити на цей момент.
-
Не по суті. Обману немає ніякого.
-
Просто ви хотіли почути інше Люди кажуть по суті
-
Наші люди 👌
-
Але ж може прокатить😁
-
Так
-
Так Я не офіцер Я вмію читати англійською Де написано що це програма для тих хто вже має родича з пр А не для тих хто в кого є родич який скоро отримає піар😊
-
Я правильно розумiю, що на цьому тижнi опрацювали лише 6 сiчня?
-
Ну між нами в чаті так. Але ж ірсс цілком офіційно заявляє you can't apply if you are not elgible
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago