PR CUAET
-
Так. Це було пункт 5 у нашому листі до міністра на який Юліана отримала відповідь що так добавлять. Але ж мені не можна казати про листа-ю у цьому чаті тож 🤐
-
Де там «давайте організуєм звернення?» Чи ви вирішили до всіх доскіпатися ?
-
Доброго дня спільнота.Підскажить будь ласка коли викладають слоти в консульство Єдмонтон. Дякую
-
Доброї ночі Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації q під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Мені не вистачає щоб заплатити водієві аби той довіз до укр волонтерів Я поверну як виберусь. Я буду вам дуже вдячна Вибачте якщо щось. повірте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідністю. Мені дуже соромно перед вами
-
В когось було таке що не змогли взяти відбитки всіх пальців? Нам сказали, що IRCC може прийняти, а може і ні, що можуть відправити на повторну біометрію. В когось таке було? С 10 пальців взяли лише 4 🤦🏼♀️
-
Дурдом🙊
-
І вам)
-
Та зрозуміло, ніхто не додумує. Гарного вечора
-
Це вже ваші думки Я не писала такого
-
Ні Не додумуйте))))))
-
Доскіпатися? Оце поважне ставлення у модераторів до учасників чату
-
👌👌
-
Там немає заклику що всім треба
-
Так Мені треба 😁
-
То Ви ж самі написали - Треба ще звернутися щоб офіцерів дали побільше. А це до кого звернутися і яким чином? Я так думаю через лист і до конгресу, бо саме про це ж мова йшла у попередніх повідомленнях
-
Вам сюди: t.me/prcuaet/55035
-
Выдавали нам visiter record Его достаточно для обучения в школе
-
👋 Привіт, друзі! Мене звати Олександра, я викладач англійської та французької мов, і вже декілька років живу в Канаді. За цей час я мала нагоду не тільки покращити свої знання мови, але й працювати з носіями, що допомогло мені зрозуміти тонкощі та структуру цих мов. 🌎 Більше п’яти років я навчаю іноземним мовам, і майже два роки тому створила власну школу, яка зараз активно розвивається в Канаді. Я зібрала команду крутих викладачів з міжнародним досвідом, які знають, як зробити процес навчання цікавим та ефективним. 🙌 У моїй школі ми пропагуємо підхід, коли ви швидко опановуєте основи мови, розумієте її структуру та отримуєте навички, які дозволять вам вивчати мову далі самостійно або з нами. Ми підлаштовуємо наші уроки під ваші конкретні потреби та цілі, щоб ви могли досягати результатів за кілька місяців. 💪 📚 Ми також пропонуємо підготовку до іспиту CELPIP: як інтенсивну за два місяці, так і менш інтенсивний формат для тих, хто має більше часу. Навчання відбувається онлайн в міні-групах до трьох людей або індивідуально, що забезпечує максимальний комфорт та ефективність. 🎯 Ви отримаєте доступ до інтерактивної канадської платформи, де зможете працювати над граматикою, читанням і аудіюванням у свій вільний час. Ми також створюємо індивідуальні плани навчання для кожного студента з урахуванням ваших слабких сторін та цілей. 📈 Щоб почати навчання, запишіться на безкоштовний урок, де ми разом проаналізуємо ваші потреби та створимо план саме для вас! ✍️ Пишіть мені у приватні повідомлення для запису та приєднуйтесь до нашої спільноти! 💬 🚀 Давайте разом досягати ваших мовних цілей! Для інформації та запису на навчання: linktr.ee/language.eloquence?utm_source=linktree_profile_share<sid=529a0d31-cf1e-4589-b227-d3b2426a3eb0 t.me/Sasha_Languages
-
Якщо що, людині 65 років, сказали відбитки зтерті
-
🔥🔥 Це гарна новина. Що ще відповіли? Програму продовжать?
12 Jan 2024, 17:45
Post 293247 of 399988
less than a minute ago