PR CUAET
-
Перевод на понял: как правильно не совершеннолетние дети? Или дети не иждивенцы?
-
Дякую!
-
Дякую, я теж логічно дійшов до цього висновку
-
Прикрепляли. Но в письме запросили. Но так же написали сообщить им если вдруг я уже присылала эти документы. Я голову морочить не стала и просто отправила ещё раз
-
А куди дзвонити, скажіть будь ласка?
-
Мені, 2 людини
-
Доброго вечора, хтось знає як замовити довідку з Норвегії?
-
Хотілося щоб зарахували стару, але щось сумніваюсь
-
Думаєте пізніше не запросять? Мені в eligible про медицину ні слова не написали Тільки запросили паспорт, хоча відправляла , мілітарі і фінанси
-
И ещё вопрос. Почему не сохраняется форма? Кто то знает? Заполнил вышел ..вошёл обратно.а там пусто...сохранял на компе
-
А можете дати посилання на сайт, де замовляли довідку із Норвегії? Будь ласка 🙏
-
Від роботодавця в листі про кількість годин роботи нічого не було зазначено? А самі ви описали свої обовʼязки і зазначили кількість годин? Дякую
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Хронологія карток: ECoPR 16 September Final decision on cards 3 October Cards mailed 7 October Cards received 9 October доньки; 16 October моя.
-
У мене по іншій програмі така ситуація була, вже після AIP прийшов запит на купу документів, в т.ч. медогляд без форми. Писала їм запит "де ж форма", прийшла відповідь що медицина яку здавали по приїзду ще дійсна"
-
Ні, то була їх умова, що не напишуть. Обовʼязки я писала. Можу показати той лист в пп
-
Мала теж саме питання про НЕ військовозобов'язаних, бо в них на сайті написано вимоги для військовозобов'язаних. Ось відповідь від Едмонтона. Тобто навіть якщо ви списані повністю і виключені то все одно надайте qr
-
Паспорт мені простіше було прикріпити знову . Тому я відправила ще раз, бо була проблема з пдф програмою . То я підгрузила ще раз , щоб не писати, що я вже додавала паспорт
-
Ох,дякую Вам
-
В вас більше перелік?
12 Jan 2024, 17:45
Post 294039 of 407874
about a minute ago