PR CUAET
-
Доброго дня, отримала новий ворк перміт (зняла обмеження) але у ньому вказаний не мій номер закордонного паспорту, в якому в мене канадська віза. Які мої подальші дії, куди звертатись?
-
Зрозуміло, дякую!
-
Мабуть що так, процес розгляду пішов. Але щоб точно надати відповідь треба знати нюанси вашого кейсу (подались чи тільки подаєтесь, проплачували біометрію чи ні і багато іншого)
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/small-businesses-self-employed-income.html
-
Якщо менше 15 то ні.податку до сплати не буде
-
Так подумайте теперь зачем обновлять данные 18 и вы все поймете. Смотрите дальше все скрыто в деталях.
-
Може бути якщо не оновив в дедлайн.
-
Сподіваюсь більш менш зрозуміло пояснила
-
Что вы такое говорите попросите у человека принт скрин а потом будете говорить что он обманывает 😀 Я сам лично такое видел.
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка Я заповнюю анкету для моєї мами, пишу що тато теж може приїхати (але скоріше, що ні) Я оплатила тільки аплікацію для неї Це не є помилкою? Чи якщо я написала що і тато може приїхати я повинна оплатити і його? Або якщо я оплатила тільки аплікацію за маму, повинна про тата написати що він не збирається приїхати в формі?
-
/HST
-
Логіка не закон .... Всі від 18-60 мають оновити дані ...
-
Это не здогадки а логика иначе бы они выдавали паспорта 18 летним без резерва 😀
-
Я переглянув усі відео у ютюбі и ця проблема не розкривається. Дякую
-
Мені щось таке говорили, що якщо грязними 2500, податку не буде. Це при умові , що у мене неповнолітня дитина, здається
-
Тут согласен но пока легкого способа поставить на учет 18 летного нет. Это сделано для того чтобы люди возвращались в страну а уехать оттуда уже не получится даже 18 летним. Будут держать их пока не исполнится 25 а потом в армию. Все просто.
-
підкажіть будь ласка для дитини 5ти років доходжу до заповнення форми на візу і видає не ту форму (resident temporary) я завантажив окремо правильну форму і її не прикріплює пише не та форма: (дякую)
-
Я не граю в теорії ймовірності . Хочеш паспорт давай QR code .зараз тільки так . 18-25 по закону не призивають ... тільки по власному бажання . Що буде завтра,буде завтра
-
підкажіть будь ласка для дитини 5ти років доходжу до заповнення форми на візу і видає не ту форму (resident temporary) я завантажив окремо правильну форму і її не прикріплює пише не та форма: (дякую)
-
Якщо я оплатила тільки маму А зараз хочу додати і тата Що мені робити ? 🥺
12 Jan 2024, 17:45
Post 295075 of 390810
4 minutes ago