PR CUAET
-
В Канаді не спішать з цим🤣 на жаль
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи в когось є досвід замовлення дубліката спеціаліста з Харківського політехнічного університету? І чи є сенс звалювати спеціаліста замість бакалавра?
-
Пошкоджене пакування або сам документ, просять звернутися до апостиль.ін.юа щоб відправити ще раз. Мабуть треба буде ще раз доплатити за доставку
-
Ну от ті, які сидять, нічого неотримують. В Чехії, тім українцям, які працюють і які незалежать від держ виплат, вже почали видавати ПМП
-
Дякую! Як довго чекали на WP?
-
Там для некоторых НОК только
-
Благодарю за ответ Надо делать. Упор на дискриминацию на основании опыта ,других но никак не идти на личное гонение ..иначе это будет беженство...грань между этими понятиями очень тонкая ...
-
Доброго дня Скажіть будь ласка а завтра ще можна подати заявку? Чи сьогодні останній день?
-
Поки що ні. Ще 2024 незакінчився, подивитися, що на дасть 2025ий. Типаче повинні анонсувати нову федеральну програму для людей з 4 та 5 НОКами, цікаво, що там буде
-
Які організації мали зафіксувати? Ви хочете це додати до вашої аплікації? Якщо ви не проходили ці фільтраційні табори, а ви не проходили, я вважаю, що робити цього не варто. Згадайте, як чоловіку, який написав в аплікації, що він не може повернутися в Україну, оскільки там небезпека ядерної війни, відмовили в ПР. Не старайтеся « притягнути за вуха» те, що ви не проходили. Пишіть по факту і буде вам щастя.
-
Я готовилась к обоим экзаменам. Лично для меня айлз легче, чем селпип, поэтому я и ходила его сдавать.
-
Доброго дня всім. Проскочила така махінація в голову. Якщо я зараз візьму 8000 канадських гривень в кредит, закину їх на FHSA аккаунт і з повернення податку закриваю кредит. Як думаєте, чи прилетить від податкової за таке?
-
Ещё раз благодарю за ответ.я себе задал вопрос допустим пришел отказ...я возвращаюсь домой. . : описать мою дорогу с канады в Бердянск. На основании опыта других людей и международных органи....как будет проходить моя дорога. До Шереметьево а там?.
-
І я не можу додзвонитися вже пару тижнів, на лист вже місяць не відповідають, дзвонила ще й по цьому номеру 6132308015
-
Ого яка швидкість у виготовлені🔥
-
Вітаю можливо хтось мав справу щ криптовалютою? Цікавить як заплатити податок і скільки ?
-
Доброго дня. Бачила що консульство дає декілька місць для запису в певні дні і години. Підскажіть де можна знайти цю інформацію
-
Погоджуюся з попереднім зауваженням. Гуманітарна програма - це чому Канада повинна зробити для Вас виняток, порушити основне законодавство й дати ПР на підставі всього однієї 25-ї статті, навіть при тому, що Ви не відповідаєте всім вимогам. Дискримінація - це біженство. А тим більше "можлива, передбачувана". Добре подумайте, як будете це подавати і що саме цим будете показувати.
-
Не были еще одобрены, а потом после границы одобрили и прислали.
-
Що означає «дискримінація на основі досвіду»? Трохи не зрозуміло
12 Jan 2024, 17:45
Post 295143 of 398858
16 minutes ago