PR CUAET
-
Подали на продовження WP ще у березні, повна тиша. Вже після цього сдавали biometrics для PR. І тут вчора лист по аплікаціям на продовження WP, "Ваша біометрія зарахована" (здавали ще на початку серпня). Ци це може означати що вони нарешті почали дивитись наші аплікації?
-
А біометрія хіба не нідразу з'являється в особистому кабінеті?
-
This is just awful. I thought the processing time is just 6 months. 2-3 years like what?? 😱😱😱
-
Look
-
Message from user Алина Губенцова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Доброго ранку,цікавить хто працював за кеш,чи може фірма дати лист що ти в них працюєш для pr?Який називається цей лист?
-
Останній раз була десь в кінці вересня. То не скоро виходить.
-
Коли я була в Оттаві в консульстві, були люди з Британської Колумбії і тут в чаті писали, що приймають.
-
Так, останній місяц вони активно зайнялися нашими груповими заявками.
-
У мене зявилась зразу в той же день
-
Ще раз хочу наголосити що це є моя особиста думка.В Канаді я ще не зустрічав роботи за кеш,скрізь офіційно.А в США точно знаю що є робота за кеш,тому і роблю такі висновки.Але спершу треба зробити все можливе щоб залишитися у Канаді
-
А в США легше працювати нелегально, ніж в Канаді? Я просто хочу зрозуміти, чому ви вважаєте, що треба перебігати, чому не лишитись нелегалом у Канаді?
-
Взагалі це суперечить закону, в законі чітко сказано, що тільки військовозобов'язані, а не всі за статтю і віком. Чи має сенс судитися з консульством за порушення законів однієї країни у іншій це, звісно, інше питання
-
Якщо офіційно працювали, то мають дати. Є різні листи. Для гуманітарної програми я беру різні. І лист підтримки, і лист з обов'язками, зарплатнею та навантаженням.
-
I'm sorry to have brought you this news. There are no official processing times for this program so these are estimates based on this chat. Only a few cases that applied in the first days when the program was opened had their processing time around 8 months. You might be surprised that many of those who applied end October 2023 are still waiting, not having advanced beyond getting the case number.
-
Тут теж є Будова, прибирання , і т. Д Але більше через знайомих якихось
-
Я отримала comprehensive 12.06.2024, дата закінчення була 14.02.2025, 23.09.2024 отримала портал1
-
А ви форму від роботодавця заздалегідь готували? Чи тільки після запрошення? Цікаво скільки часу валідна та форма, і чи є сенс робити її заздалегідь.
-
Вы проживание как показываете? Договором аренды?
-
Грубо кажучи, якщо живеш тут, то навіть у голову не приходить це якось доказувати
12 Jan 2024, 17:45
Post 295815 of 388075
3 minutes ago