PR CUAET
-
Сьогодні нові слоти о 18:00?
-
це просто треш 🤯😭🤔😡
-
Треба якесь заспокійливе пить напевно. В нас зараз background and eligibility. То здається що якщо дійдемо хоч до порталів то будемо самими щасливими.
-
Ну почекаю до літа наступного року😅
-
Це лотерея, я так розумію, мені провінційний офіцер написав, що це не буде більше заявленого терміну, як у інших людей з Близького Сходу, наприклад.
-
Хммм так в мене нема звʼязку з мілітарі зовсім Батьки теж ніколи не були повʼязані Я не служила і не військовослужбовець, тому не розумію шо може там бути🫣
-
Скільки коштують ці курси та які умови?
-
Подивіться, будь ласка, декілька повідомлень вище.
-
А хто знає, скільки орієнтовно займає eligibility? У мене це єдине, що взагалі відбувається в аплікації, але вже півтора місяця жодних змін. І я взагалі не розумію, що там можна перевіряти, якщо провінція вже сказала, що я eligible.
-
Підкажить будь-ласка а в який час вдалося спіймати?
-
Вітаю. Які дати вже почали розглядати?
-
Вітаю А хтось підкаже як за криптовалюту платити податки ?
-
29 жовтня
-
Це точно
-
Background check включает в себя Info sharing Criminality check Security check Вот мне и интересно на какую из проверок запрашивают милитари, на Criminality или Security
-
В мене теж місяць після до запиту і тиша.По ходу вони взагалі не відкривають справу
-
Ну там питали за січень. Мав надію, що то не крайня дата ☹️ але ще чекати та чекати
-
Так. Звертайтесь.
-
Про кожний етап Вас сповістять окремим листом
-
А що далі після біометрії які етапи , я щось загубилась в цьому питанні
12 Jan 2024, 17:45
Post 295911 of 394068
4 minutes ago