PR CUAET
-
В мене теж місяць після до запиту і тиша.По ходу вони взагалі не відкривають справу
-
Ну там питали за січень. Мав надію, що то не крайня дата ☹️ але ще чекати та чекати
-
Так. Звертайтесь.
-
Про кожний етап Вас сповістять окремим листом
-
А що далі після біометрії які етапи , я щось загубилась в цьому питанні
-
Друзі подала 8 січня , вчора прийшов лист на біометрію
-
Сьогодні - останній день подачі документів за цією програмою
-
А о котрій годині треба починати ловити слоти?
-
Дякую
-
Деталі в повідомленні ⬆️
-
Welcome to the Haven Community! Ласкаво просимо до спільноти Haven! Ми раді бачити вас у нас. Ми точно знаємо, як важливо почуватися впевнено, спілкуючись англійською мовою! У Haven ми створюємо теплу та підтримуючу атмосферу, щоб допомогти вам покращити свої мовні навички. Наші 20-тижневі курси складаються з індивідуальних та групових занять та легко підлаштовуються під ваш графік! Ми допоможемо вам навчатися швидше — аж у 3 рази швидше, ніж на інших мовних курсах, за ціною чашки кофе! Ми пропонуємо унікальну можливість відвідувати мовні заняття за значною знижкою. В залежності від вашої ситуації, ми надаємо більшу знижку, яку визначаємо під час інтерв'ю. Після знижки ви сплачуватимете від $2,5 до $7,5, що відповідає знижці від 80% до 90% від середньої вартості приватних уроків в Канаді. А ще, ви можете безкоштовно та необмежено практикувати спілкування з носіями англійської. Ми тут, щоб допомогти вам адаптуватися в Канаді. Без списку очікування, ви можете почати практикувати свою англійську прямо зараз! • 👩💻 Мовна програма Haven • 👤 Зареєструватися • 📝Практикуйте англійську з канадцями. Зробіть пост тут • 📚 Отримайте доступ до наших посібників для мовної практики (💡Haven Conversation Guides ) • 📽️ Виникли ще запитання?Перегляньте це відео • ✉️ Пишіть нам на адресу info@findhaven.org ❓Відповіді на Часті Запитання
-
17.55-18.30 З'являються зазвичай о 18.00
-
Привіт, я не знаю. Можливо потрібно замовити витяг та й я не знаю чи там видно іменно ці кроки.
-
Доброго дня, а консульський збір на місці можна заплатити?
-
О в Оттаві теж 29 жовтня відкриються слоти, і з 18:00-21:00 теж так сидіти, хто ловив там такий механізм як у Едмонтоні що, сидиш і клацаєш і нічого не бачиш, чи якось по іншому відбувається
-
От і я так зловила білети вишли 500 баксів, ще треба готель щоб переночувати 😢
-
Доброго дня, звернувся до @Margo2145 за допомогою щодо довідки про несудимість з укр. За 1,5 місяці дістав виготовлений документ. Дуже дякую за відповідальну допомогу
-
Через 5 днів, але це враховуючи суботу і неділю, чоловіку за 3 робочих
-
Дякую!
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 295926 of 400578
4 minutes ago