PR CUAET
-
Я побачила запит в моїй аплікації яку я подала на ПР, я чоловіка не подавала на ПР тому що він в Україні, а виявилось що він також має здавати медичний огляд. Єдине що вдалося знайти це адресу клініки де можна її пройти
-
В чому сенс відмовлятися від Грін карти до отримання громадянства
-
В мого знайомого в якого було і одне і друге, американські митники не питались хоче він відмовитись чи ні, просто під час провірки забрали грін карту і анулювали
-
Так, вони ідентичні
-
Так получите визу . Вам ее дадут без проблем после отказа от гринки.
-
А нашо взагалі на пр канадський подавались? Просто цікаво Бо з грін картою можна як турист приїжджати в Канаду без візи
-
Кожному своє. У США принаймі потрібно платити за медстрахування, а тут ні.
-
А вы в какой провинции живете?
-
Наче у Канади не має таких вимог. Якщо є скиньте будь-ласка посилання
-
Насчет лучше - я бы поспорила .
-
Виграти виграли, але подались на імміграційну візу? Пройшли співбесіду і отримали вже пластики?
-
Бо прийняли рішення жити тут зі мною, але поки не відомо чи отримають PR. Лотерею виграли до того як з'явилась (поки примарна) можливість отримати PR у Канаді. Не вийде тут отримати, скоріш за все будуть переїзжати в США. Хоча тут краще.
-
Привіт, хтось може проконсультувати як родичам зробити візу в Канаду зараз? І якщо робити візу на загальних засадах чи буде можливість отримати стаді перміт для дитини?
-
Я така, подача 16/11, біометрія в все, QC
-
Це не важливо, їм у Канаді наразі подобається більше, але поки немає ніяких гарантій з PR
-
Дивіться , я змучилась вже пояснювати 😅 бо виглядає ніби я вже вам винна ви запили про Канаду я відповіла про канадські правила Якщо вас цікавить ця інформація - шукайте Все є в вільному доступі англійською мовою, а так як ви і в Канаду і в США зібрались то думаю англійську добре знаєте
-
Я ни в коем случае не хочу сказать что в Канаде плохо , а в сша хорошо . Все очень индивидуально , как написала Настя выше.
-
Так, чоловік має здати медицину і біометрію, незалежно від того буде він отримувати пр чи ні
-
Підкажіть будь ласка,в чоловіка пише в резерві «зверніться до тцк» але Qr код є,чи приймуть так в консульстві?
-
Сегодня за 29 марта пришел апрув)
12 Jan 2024, 17:45
Post 296211 of 412112
18 minutes ago