PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно робити апдейт в системі , що в мене вже є офіційна робота, після того як я подала на ПР за програмою Family reunification? Дякую
-
Вчера подали заявку... Я так понял год как минимум можно даже и не пытаться узнать что либо? Никто ни каких уведомлений не присылает? Исключение - биометрия? Читаю что многие уже через месяц приглашаются?
-
Доброго дня! Скільки часу розглядали заявку?
-
Нет. Участие в лотерее никак не влияет . Если спросят - так и скажите, да, все играют и я играю. А вот когда кто то подает на ваше имя петицию на воссоединение семьи в США- то тогда это может быть причиной отказа в визе так как вы уже заявили о своих иммиграционных намерениях.
-
tak
-
Єдина державна електронна база з питань освіти info.edbo.gov.ua/
-
Що таке ЄДЕБО?
-
Уточню - через министерство или все можна через управление образования города, в котором закончила школу?
-
Диплому нема. Донька не встигла закінчити універ через війну. А атестат втратила
-
Подача на продовження WP 29 березня. Сьогодні прийшов approv, продовжили до жовтня 2027
-
Не подскажу, увы, извините.
-
Дякую. Може знаєте, вони надсилають звичайну копію, чи електронну копію?
-
Якщо у Вас є диплом про вищу освіту, може атестат і не важливий.
-
Ви за 2 роки розгляду таких апдейтiв скільки зробите? Якщо сильно хочеться бо фінанси не є критерій по цій програмі то можно зробити апдейт за декілька місяців до еліджибиті
-
Удачи
-
А ви стару відіслали чи нову підписали?
-
Total messages:346413
-
/stat@combot
-
Супер ,дякую велике
-
Супер! Вітаю А що у вас за НОК?