PR CUAET
-
Pre-arrival services letter
-
Дякую ☺️
-
331 Metcalfe St
-
10:40😔
-
Дякую, зайду гляну
-
Дякую, але трохи далеко з Ванкувера летіти, може спробувати у Торонто зловити
-
не на всі, на деякі апдейти (наприклад фінальне рішення) не приходить повідомлення
-
Підкажіть будь ласка як він виглядає?
-
Я за що купила, за те і продаю: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/apply.html Чому при цьому вони рекомендують мати дві форми, хто їх зрозуміє.
-
Дякую будемо дивитися
-
Я знаю, що на будь-які зміни в кабінеті має прийти лист на мейл, тому чекаємо
-
у кабінеті
-
Доброго дня, підкажіть, будь- ласка, по якій адресі в Оттаві видають готові паспорти?
-
Всім привіт підскажіть чи сьогодні будуть слоти ?)
-
Так а ви як йому wp будете продовжувати??
-
я ж не говорю, что вы не правы. я указала на странное поведение с их стороны, лишенное логики
-
По-моему нет только указываешь сколько лет. Учился в начальной средней колле ПТУ и универе общее количество и по отдельности
-
Порекомендуйте mortgage брокера. Альберта.
-
Також можете зайти у трекер ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login та подивитись які етапи пройдені вже. Тому що у gckey не все оновлюється
-
Вони в консульстві не розбираються в військових документах ,зараз багато змін і по хворобах і т.д. А ще в них чітко написано ,якщо хочете консульські послуги то треба QR code. Ви можете його не робити ,там не пише що ви маєте його робити.. Так що не тратьте нерви. Вихід наразі тільки такий.... Щоб хто тут не вигадував ...теорії не поможуть
12 Jan 2024, 17:45
Post 296390 of 400578
4 minutes ago