PR CUAET
-
Ок Це що зверху пише - це тому що оновив не вчасно ... Якщо знято - з собою якраз берете документ військовий квиток ( щоб там писало що знятий ). Хтось писав ( але це вже чутки ) ,що приймають з таким . Я буду в п'ятницю можу уточнити якщо не забуду і вони будуть мати бажання говорити .
-
Самтакий же:)))) уже думаю в Европу лететь паспорт делать
-
Наступний
-
В мене сестра citizen то по ній робимо pr.
-
Тобто не сьогодні? Марно торчу на сайті?
-
В нього ось так,пише що з обліку знято
-
Яка у вас програма? У мене Атлантична.
-
Добре,дякую вам
-
Паспорт ще дійсний 8 міс і ще не продовжений. Але зараз є можливість зробити візу в США. Того зараз просто питаю, щоб потім я не мав лишніх клопотів.
-
Я не хочу вас плутати сам - пишу то що тут писали . Вони коли знятий ,писали що хотіли якесь підтвердження. Але не факт. Я буду 25 в консульстві запитаю,але Оттава
-
Так в Германии, Испании без проблем есть слоты, даже в Польше есть. Что ж тут с посольством такое??? Правда, начинаю думать, что они специально так плохо работают
-
Подскажите пожалуйста , можно ли податся с новым паспортом одновременно и на ворк пермит и визу? Или что-то нужно получить первым?
-
Чи ви маєте на увазі цей резерв і код?
-
Воно вартує ,якщо хочеш тут залишитися витратиш 1000$(може більше трошки )на дорогу два рази ,але будеш в кінці в +
-
А без військового ніяк? Вибачте що так випитую,йому 29 летіти в Торонто,не хочеться полетіти дурно
-
Вроде как следующий вторник
-
зараз вам бан дадуть за таке повідомлення.
-
Можете подати ще раз в кінці лютого, початок березня.
-
Мені нічого не показує
-
Сьогодні немає бути
12 Jan 2024, 17:45
Post 296436 of 401503
3 minutes ago