PR CUAET
-
Есть тут кто торгует слотами в посольства в Канаде? Готов купить!!!
-
Нема Їх забирають за секунду
-
Тоді треба здавати. З 14 років
-
Не проблема з консульством ... Не спеціально ... Нас багато зараз приїхало ...всі хочуть паспорта ..+ шахраї. А Європі легше більше консульств. Тай з Європи жінки можуть в Україні зробити ( не так дорого їхати )
-
Не здавала
-
Добрый вечер. Жена с дочкой (3 года) подавала на продление WP и VR по семейной заявке. Сегодня жене пришло подтверждение биометрии, а дочке запрос на прохождение медицины, хотя по приезду 2,5 года назад мы проходили. Дочке тогда еще года не было и по сути ей ничего не делали, но выдали документ о прохождении. Вопрос тем у кого есть подобный опыт, что делать, проходить заново или прикреплять существующую медицину и писать LOE? И если проходить, какие обычно обследования детям такого возраста делают? Подавали 31 марта. Заранее благодарен.
-
Де зараз Слоти?
-
Щоб батько мав офіційно 3 дітей
-
Чи їй треба чекати до 18 років ...а потім може вибрати ?
-
Всім дякую за допомогу, встигли подати батьків, для себе і сестри не вийшло, я так розумію програму не продовжать, всім успіху по цій програмі
-
Дають при народженні дитини в Канаді - громадянство ..
-
Я до конца ещё не дошел...может где то и просят я сейчас объясняю последствия отказа ...
-
❗️❗️❗️ Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
допускаю, что одна говорящая голова выдаст данные по анкете, если 5475 не заполнено. а другая скажет, не скажу.
-
Дасть
-
Таки да)
-
Maxim [6162345125] заблоковано.
-
/ban@prcuaet_bot
-
А йому ж ніхто канадського громадянства не дасть зразу при народженні.
-
це ми заповнили.
12 Jan 2024, 17:45
Post 296456 of 390456
3 minutes ago