PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, через скільки днів приходить паспорт після отримання трек-номеру від DHL? І чи треба Резерв+ для отримання паспорту в консульстві Торонто?
-
В порядке очереди...
-
Message from user Aртур has been removed because this user is in spam list (???)
-
Нужно пару человек с Binance bybit и тд. Деньги не плохие. Пишите за более детальной инфой
-
Добрий день. Летимо за кордон, у дитини на момент вильоту/прильоту назад паспорт буде дійсний 5 місяців, а нам треба діючий паспорт від 6 міс. Чи подовжать дію паспорта в Едмонтоні на цій підставі якщо приїхати туди за тиждень-два до вильоту? Спроби зловити слот на новий паспорт поки що безуспішні 😎 Дякую за пораду
-
Доброго дня. А ,якщо зловити слот з іншої країни, чи можлива доставка в Канаду
-
Message from user Марина Миронова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Доброго дня, Я чуть чуть далекий від процесів отримання віз в США. Але потрібна ваша порада, є українець з Канадським PR якого потрібно відправити до США на тренінг для роботи(він там буде 1-2 тижні). Питання, вʼїзду до США буде таким же? Потрібно ловити слот в посольстві США? Заздалегідь дякую 🤝
-
Message from user Aртур has been removed because this user is in spam list (???)
-
Думаєте вони відкривають аплікацію , перевіряють всі форми і документи і тоді дають АОР і запит на біометрію ? Тоді чому вони не бачуть справки про несудимість і через 6-9 міс роблять запрос на цю саму справку ? Мені здається вони просто отримують аплікацію і дають їй номер і далі вже справа іншого офісу який розглядає і перевіряє всі доки ….(можливо я помиляюсь звісно)
-
Message from user Арина Ефимова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ні. Не раніше ніж за два місяці
-
Чому нема новин продовжать чи ні програму ?
-
Закрита програма
-
Не прив'язана
-
Він людей які подалися, тут в групі усі відписуються коли якийсь рух у їх справі. Тому можемо слідкувати які дати зараз в роботі.
-
Зараз отримують аор ті, хто подався 8 січня. Ви подали 29 січня, то ж чекайте своєї черги
-
Якщо нема, то це означає що не продовжать, логічно ж 😁☝️
-
Вы говорите, что 8 января 2025 года я получу номер AOR в соответствии с очередью. Откуда у вас эта информация?
-
Да, конечно Канадский PR не дает вам безвизовый въезд в США. Только канадский паспорт.
12 Jan 2024, 17:45
Post 297045 of 391877
2 minutes ago