PR CUAET
-
Логика совсем не обязательна. Они там проблемы, которые сами создали, решают доступными им способами. Власть везде одинакова :(
-
Знижувати кількість тимчасових резидентів ще можна зрозуміти. А куди змінювати квоти для постійних?? І з існуючими квотами тяжко, який почнеться безлад, якщо і їх зменшити???
-
И не будет. Можете еще неделю не смотреть. Потому что опять петицию «потеряшек» подали в ircc.
-
Якщо гуманітарна - то ок. Якщо економічні які потребують безперервної роботи, то може не вийти, але пробувати звісно треба в будь якому випадку
-
Я смотрю, чтобы отслеживать как движется рассмотрение поданных заявок. Я уже сдала биометрию.
-
640уе 2+2 дітей і це знижка для куает в 22 році в кінці.
-
Точно, було таке. Тільки не розумію, вони ж не проведуть українців поза цифрами загальної міграції? Чи все ж таки цю програму рахують в якійсь іншій категорії, не сімейній?
-
Квебек
-
Просто цікова нащо вони сподіваются, якщо ця інформація завтра підтвердиться??? Що люди просто підуть і поїдуть?? Як щодо того, що люди, які захотят залишитися, зроблять все жля цього, і нелегальні способи теж. Я читав що деякі імміграційні юристи вже рескретикували це ідею. Хоча знову ж таки, поки офіційно нічого немає, незрозуміло як і що вони там розкретикували
-
А що за новини?
-
Чи хтось підтверджував диплом із ПТУ через IQAS??
-
Звичайно ідея погана для нас з вами а для них ця ідея дуже навіть не погана
-
Можливо у офісі якісь підсумки підводять по програмі
-
Так якщо подали, то може будуть оновлення?
-
Можна. Я цих шляхів нехнаю, але все ж таки. Ідея знизити кількість місць для ПР аплікацій, при тому, що дуже багато людей ВЖЕ тут, це дуже погана ідея
-
А як тут жити без дозволу на роботу,звичайно хто не зможе отримати ПР або продовжити ворк перміт звідси поїдуть в більшості,звичайно буде процент людей який нелегально залишиться
-
Welcome
-
Можна зрозуміти це так. Єдина причина чому вони зробили такий переворот, це останній шанс отримати хоч якусь підтримку від населення у виборах. Хоча вже очевидно, що вони програютт
-
в отчет они попадут, как итог одобренных пр. а куда конкретно, не известно - может туда, где будет недобор (family, policy), или распылят по нескольким категориям. это просто мысли в слух, безпочвенные
-
У гуманітарці теж не має апдейтів 2 дні
12 Jan 2024, 17:45
Post 297950 of 396782
less than a minute ago