PR CUAET
-
Можна. Я цих шляхів нехнаю, але все ж таки. Ідея знизити кількість місць для ПР аплікацій, при тому, що дуже багато людей ВЖЕ тут, це дуже погана ідея
-
А як тут жити без дозволу на роботу,звичайно хто не зможе отримати ПР або продовжити ворк перміт звідси поїдуть в більшості,звичайно буде процент людей який нелегально залишиться
-
Welcome
-
Можна зрозуміти це так. Єдина причина чому вони зробили такий переворот, це останній шанс отримати хоч якусь підтримку від населення у виборах. Хоча вже очевидно, що вони програютт
-
в отчет они попадут, как итог одобренных пр. а куда конкретно, не известно - может туда, где будет недобор (family, policy), или распылят по нескольким категориям. это просто мысли в слух, безпочвенные
-
У гуманітарці теж не має апдейтів 2 дні
-
Очередная версия почему они медленно работают😃
-
Це була відповідь людині яка видалила свої повідомлення 🤪
-
Сьогодні хтось отримав AOR?
-
Очевидно что так, но и консерваторы оптимизма не внушают, они также будут ужимать иммиграцию
-
Можливо, але нам від цього не легше,вони будуть ще сильніше закручувати імміграцію
-
Квота це на сабміт заявок а не на обробку. Розглядатимуть так само з тією швидкістю якщо не добавлять персонал
-
Policy заявки, згідно з їх сайтом, попадають в групу humanitarian and compassionate. Але завтра ніби обіцяють більше інфо. Якщо вони таку сторінку зроблять до 2025-2027, то можливо вже чіткіше вкажуть, куди наша програма належить.
-
Може щось плутаю але нібито продовжувати паспорт можно тільки за два місяця до його закінчення ,тобто якщо закінчується він у мене в вересні ,то поїхати продовжити можу у липні.
-
А за яким номером телефонувати, підскажіть, будь ласка
-
Цікаво, якщо вони ріжуть квоти на ПР наступного року, то чи може це для нашої програми означати, що вони сповільнять її розгляд? Скажімо, заявки всі зібрали, більше вже не буде. А далі щороку можуть обробляти стільки, скільки їм зручно (скільки попаде в глобальну квоту), поки всіх не оброблять.
-
Я брокер Звертайтесь, поспілкуємося
-
Сейчас все polls показывают наихудшее отношение местного населения к мигрантам, плюс проблемы с медициной, жильем и тп. Вот либералы и пытаются показать, что они решают проблемы канадцев. А мы как раз и есть их проблема. У нас никаких прав и мы ничего им не сделаем. Если останутся нелегалы, это проблема будущего, никому до нее нет сейчас дела. ИМХО всё это безобразие будет продолжаться до выборов, пока их не снесут в следующем году. Так что удачи нам всем.
-
А вас таки прийняли?
-
Тому і написала у цю групу ,щоб запитати що робити в цій ситуації .Чоловік так,має офіційну роботу фул тайм у досить пристойному підприємстві ,його ворк перміт по куаєт продовжений ще на два роки ,тобто чи має значення що його ворк перміт по куаєт виданий
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago