PR CUAET
-
Я написала їм листа що хочу уточнити статус заявки.
-
немає оф. сайту що забирають. а в в юриспруденции есть принцип: все, что не запрещено-разрешено
-
Может кому будет полезно, наше письмо от учителя
-
Це temporary public policy www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukr-nationals-pr.html
-
Головне щоб IRCC в запой не пійшли з закриттям програми Ukraine family reunification
-
Для в’їзду в Канаду треба віза. Ворк перміт - це статус в країні, по одному ворк перміту без візи не пустять. Тобто якщо у вас віза до липня - значить повертайтеся з Європи в Канаду до липня - можна в’їхати навіть в останній день візи.
-
Ну таке, якщо дійсно вони будуть розділяти квоти гуманітарки та reunion то таке собі
-
Ви не маєте дзвонити. Це для вашого самозаспокоєння. Подзвонити легше вони скажуть тимчасовий номер і це і буде замість того автоматичного листа.
-
Я також з 18го вересня чекаю
-
Дякую, Моїй мамі хтось сказав що при виїздзї за кордон їм не будуть давати пенсію. І скажіть будь ласка чи є офійний сайт ле можна про це глянуть
-
Обычная школа,вот директор написала.
-
як це не знайшли? тут цілими днями його обговорюють. шукайте по Lyudmyla Savyelova, ще ключове слово Юліанна, здається
-
Доброго ранку,хто може зробити резюме не дорого?Напишить мені будь ласка🙏🙏🙏
-
Дякую! Підкажіть, як знайти інформацію про це? Пошуком нічого тут не знайшов про міністра і листа.
-
Бо в багатьох після отримання персонального листа в день подачі заявка потім кудись пропала
-
Нам рекомендации хто давал вместе на меня и супругу кто по отдельности..насчёт учебы .зависит от заведения на курсах французского тоже справку не хотят давать..я как сделал приложил приглашение от MIFI со всеми данными и объясняю что справки не дают..попробуйте и вы так
-
Судячи з моєї аплікації - не вирішили 😁
-
Якщо персональний лист який відправили саме вам після сабміту аплікації не є 100% доказом то дивно як рекламний лист по суті який відправлено автоматично усім може бути доказом чогось крім того що ваш імейл у них є. Це звісно дискутивне питання. Але я точно не буду предявляти ірсс цей лист як доказ що я їм відправлял заявку
-
та до чого тут саме ця програма...є сотні інших
-
Ні. Це нею зароблене.
12 Jan 2024, 17:45
Post 298664 of 389666
2 minutes ago