PR CUAET
-
Дивіться уважніше
-
Я думаю навряд чи, тому що вони ще продовжують бути громадянами України і навіть якщо стануть громадянами Канади, то вони не перестануть бути громадянами України до того моменту, поки вони самі не відмовляться від українського громадянства.
-
мені також нічого не надсилали та казали по телефону, що заявку не бачать, хоча подавала ще в липні. мені також можете написати, що Ви іншим пишете з цього приводу, будь ласка?
-
Согласен 100 проц! В любом случае в выигрыше 💪🏻
-
На нем и смотрю, там ведь написано что сетелмент до 31 марта(Английский, поиск работы) а подать заявку ниже написано до 31 декабря.
-
Грубо до 15 листопада
-
Як вам платять? Кожного тижня? Кожні два тижні? Кожного місяця?
-
Ми теж чекаємо.
-
Март 2025. В этой группе t.me/prcuaet/19036 Все подробно описано
-
По якій програмі, і чи потрібно вам доказувати попередній досвід по тій програмі?
-
Можна додати роки? До дати 4 лютого? CUAET почалася у березні 2022.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html До кінця березня
-
Вище написала t.me/prcuaet/235356/349425
-
Тоесть если я приехал в апреле 23 года дедлайн на продление wp December, 31?
-
Однозначно, да и много чего планировалось а реалии иные. Самые умные сейчас уже, не дожидаясь 2027 будут подыскивать подходящие страны
-
Доброго дня, чи є сенс вказувати закордонний досвід роботи, якщо є тільки трудова та виписка з банку про зарахування заробітної платні? Референс леттер отримати неможливо
-
Ми не панікуємо, бо цей лист може бути з розряду реклами більше, ніж інформативний (вже дискутували тут на тему з Алексом). На мій запит, о котрій люди отримали листа, лише у двох випадках час трохи відрізнявся від більшості. Тому невідомо, чи тим, хто сьогодні не отримав листа, він ще надійде.
-
І як щодо того, що ці професії також мають свій деманд.. ну тобто все якось дуже незрозуміло. Нащо...
-
2024
-
Мы подались по nomination program с Альберты (non-express Entry)
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago