PR CUAET
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка. На сайті Посольства в Оттаві написано, що DHL оплату та заявку треба надіслати поштою на consul_ca@mfa.gov.ua, але на сайті консульства в Торонто написано, що цю заявку та оплату за DHL потрібно особисто подати у консульство в години видачі паспортів. Але вище читала десь, що люди надсилали заявки поштою. Чи щось змінилося і треба дійсно їхати особисто тепер? Їхати з іншого міста. Замовляла паспорт в Торонто canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
А я Вам ще раз кажу що на сьогодні є підтверджений випадок втраченої заявки, якої в системі немає
-
Підкажіть будь ласка dhl пошта потрібна щоб з України доставили в консульство в Торонто? Чи безпосередньо вам
-
я не збираюсь з вами сперечатись. Ви не хочете навіть зрозуміти про що я пишу. Якщо заявник бачить заявку в своєму кабінеті і може її завантажити - то вона апріорі є в системі. Те, що вони її не бачать, або що IT-відділ не захотів розбиратись - то вже інша справа. І тут дійсно простіше було просто переподатись і все
-
Там по відсотку безробіття в місті здається
-
Якщо в мене закінчується паспорт 24 грудня цього року, але я не подавала заявку на подовження паспорта. Мене приймуть у Ванкувері?
-
Так. Відділ працював.
-
Можливо. Однак ми точно не знаємо, чи 17тис, що назвав міністр - то заявок чи усіх, хто претендує на ПР по цій програмі.
-
Так ще її повідомлення видаліть ,а то там вже працюють з нею
-
Я в такій же ситуації, мій консультант сказала, що не ставимо галочку, бо при подачі доків потрібно буде надати LMIA
-
Якщо навіть так, то все одно всі проблеми лягають на плечі заявника і саме заявник повинен з цим розбиратися, тому що як показала практика зі своєї сторони вони без "пенделя" нічого робити не будуть. На сьогодні програма закінчилася, перепродати вже неможливо, якими способами добиватися того щоб з твоєю заявкою розібралися,передали на іт відділ, встановили у системі також не зрозуміло і скільки це часу займе.
-
Тобто, цей закон може не діяти наприклад у моєму місті ,якщо рівень безробіття низький
-
Пенсии 2024 — кому нужно ежегодно проходить идентификацию, чтобы не потерять выплаты / NV biz.nv.ua/economics/pensii-2024-komu-nuzhno-ezhegodno-prohodit-identifikaciyu-chtoby-ne-poteryat-vyplaty-50442455.html
-
8,45 Торонто
-
У консульство. Вона просто швидша ніж диппошта
-
Не було, дуже дякую ще раз подивлюсь.
-
В Оттаву, вам мав прийти лист з детальною інформацією
-
Дітей вклеїли у батьківський паспорт, бо срок дії закінчується. Дітям 5-6 років. При заповненні документів, які паспортні дані вказувати, паспорта в який вони вклеєні?
-
Дуже вам дякую!
-
А куди? Ми в Монреаль.
12 Jan 2024, 17:45
Post 299334 of 391878
less than a minute ago