PR CUAET
-
Це два різних портали! Тому можливо і не бачать.
-
Пишіть @Lyudmyla19
-
Доброго вечора. Я сьогодні замовила доставку паспорту через DHK в консульство Торонто. Заяву і квитанцію скинула на електронну пошту. Чи треба надсилати оригінал заяви в консульство?
-
Так, як таке може бути?
-
І францізасьон вже вирубили , люди вчаться до 5 рівня і все “bonne journée”
-
Втратите просто багато часу, чекаю вже 8 місяців на будь яку відповідь
-
Ні, за два місяці до закінчення. Робити новий
-
Ви щось наплутали, мою заявку не розглядають, бо її нема в системі. Просто пройшло більше місяця і я поцікавився сьогодні чи вона взагалі є. Сказали нема.
-
Також ті ЛМІА які не дають ВП, а тільки бали в ЕЕ - можна незалежно від рівня безробіття
-
Вибачте приєднала не туди
-
Що ви маєте на увазі під телефонували на роботу? Хто і чому телефонував?
-
кожне місто і ареа мають свою табличку в цензосі. Там можна подивитися який рівень безробіття. Якщо рівень безробіття більше 6%, подати low-wage не можна буде. Всі решта зміни по всій Канаді
-
Вибачте, якось дивно виглядає, подача 11 вересня і вже розглядають вашу справу без АОР і ваш апдейт про працю…. Я подала 24 січня, АОР ще не маю, в червні робила заявку на зміну адреси онлайн і до сих пір не маю відповіді… і я не одна така
-
В останні 3 рази слоти раніше 18.45 не відкривали. Минулого тижня взагалі знущалися з людей, всі чекали з 18, перший слот дали о 20. С - сервіс
-
Дякую, ми вже спілкуємось з Людмилою
-
Людмила складає колективні листи до міністра від тих, чиї заявки пропали
-
Доброго дня, шановна громада поясніть будь ласка мені таку річ, я живу в Канаді з липня 2023 року і треба продовжувати wp, то чи мені потрібно до 31.03.25 це зробити, чи ця норма стосується тільки нових людей, які тільки но приїхали , або планують. Заздалегідь дякую дуже за відповідь, бо якщо чесно, то вже заплуталася з такою кількістю інформації
-
Замовив сьогодні Notes. Але зараз вже заднім числом розумію що треба було їх замовляти тижні три тому. Коли здавали біометрію. Щоб вони їх сгенерували зараз коли саме цікаве на бекграунд чек і еліджибіліті. Через місяць може вже і не знадобляться
-
не треба. ви все зробили правильно. терпіння і нехай паспорт прийде якнайскорше )
-
не ту програму значить вибрали
12 Jan 2024, 17:45
Post 299408 of 398858
4 minutes ago