PR CUAET
-
Просто чекати, от вам мій таймлайн для розуміння
-
Добрий вечір, підкажіть, щоб додати web form до заявки, немає в списку нашої програми, чи правильно якщо я виберу Parents, Grandparents, Other?
-
Робите DTC для доньки в паперовому варіанті і пишите себе як людину що доглядає її і яка буде мати можливість отримати податкову знижку.
-
Ви можете спокійно подаватися на новий вп до березня 25
-
Питання до всіх стосовно строку періоду переходу зі статусу Дані відправлені на перевірку до Дані відправлено на персоналізацію. Можливо є телефон за яким можна задати питання. Дякую всім, хто допоможе!
-
А когда вы подавались?
-
В нас така сама проблема в сина. Тож подали на подовження ворк пермиту хоча б до кінця паспорту. В вашому випадку я б теж подала на подовження ворк пермиту. Одночасно шукайте як попасти в консульство для оформлення нового паспорту (нам 2 можна мати). Коли він в вас буде на руках, то будемо мати іншу інформацію. Можливо Канада знов продовжить строки українцям
-
В мене він є, якщо брати до уваги що ми можемо продовжити wp ,то час є... Але дякую
-
Вітаю. Можливо хтось має інформацію про дати виїздного обслуговування у Вінніпезі ? Поділіться інформацію. Дякую 🙏
-
Доставка dhl була? Яке консульство? Дякую.
-
Ну це добре ... Моє маю 4 ,але це на сьогоднішній рік ... Ок Дуже дякую
-
Залінковується вона за допомогою пункту tr to pr. На сімейних видає помилку
-
До кінця березня 2025 року, можете подавати
-
Дякую!
-
Дякую, так і зроблю. А навесні вже подамо її декларацію та зробимо кабінет.
-
Добрий вечір Підкажіть будь-ласка дитині 4,5 років , закінчується паспорт у лютому . Чи можна тільки подовжити? Якщо можна ,то я чула що можливо прийти у певний час та приймають без слоту , це правда ? Дякую Торонто
-
А взагалі це питання ще можна поставити в канадську групу по DTC у ФБ, щоб напевно мати уяву як все робити правильно у Вашому варіанті. www.facebook.com/share/g/UmmcRdUHJhXza3nY/?mibextid=K35XfP
-
В мене є два слоти але на нотаріальні дії,чи можуть вони мене прийняти на оформлення паспорта ? Я з будь яким посольством не можу звʼязатися довгий час..
-
Доброго вечора. Хтось робив собі візу внутри Канади в останні півроку? Чи просто знаєте від когось. Які зараз строки її отримання? Дякую!
-
Там скорее всего не связано с LMIA а больше про ассоциацию
12 Jan 2024, 17:45
Post 299428 of 391878
8 minutes ago