PR CUAET
-
Доброго вечора. Хтось робив собі візу внутри Канади в останні півроку? Чи просто знаєте від когось. Які зараз строки її отримання? Дякую!
-
Там скорее всего не связано с LMIA а больше про ассоциацию
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка чи можу я рахувати тих 100 балів за роботу в Манітобі? Працюю вже 2 роки тут.
-
Так)
-
Вітаю. Порадьте, будь-ласка, бухгалтера. Потрібна консультація по self-employed
-
Теж цікавить🤔
-
Тут нічого не підкажу(. Після пари спроб зловити слот опустила руки. А потім і резерв плюс ввели(
-
Підкажіть будьласка якщо я приїхали наприкінці 2022 року ,яку суму я можу покласти на TFSA шоб не було проблем
-
Ні, на сайті є час прийому і дні для подовження
-
Підсумок: мені відповіло близько +/- 50 людей, практично усі отримали листа між 8.43 та 8.50 по Торонто. Є три людини з Ванкувера з часом отримання 6.00, 6.07 та 6.45 по Ванкуверу (о 9.00-9.45 по Торонто). Водночас, розбіг по часу все таки незначний і можемо припустити, що розсилка відбулася в районі 8.45 по Торонто. Малоймовірно, що вони повторять розсилку ще в наступні дні тим, хто листа не отримав, але побачимо. У нас дві заявки, одна з листопада 2023 року (лист отримав представник), друга від вересня 2024 (листа не отримав ні заявник, ні представник).
-
Сьогодні прийшов лист, що новий, точніше, продовжений WP надісланий на мою адресу. Правда, з листа не зрозуміло, чи зняли обмеження. Медичний екзамен був зроблений в січні. Подавалася на зняття обмежень 31 березня. Позавчора прийшов correspondence letter. Сьогодні лист схвалення, з новими датами, по 2027-10-22. Сподіваюсь, обмеження таки зняли 😁
-
Edmonton (kids): З'явились доступні слоти: 2024-11-04
-
Друзі можливо тут є хто приїхав по CUAET, а на продовження ВП подавався вже з паспортом іншої держави, наприклад Євросоюз?
-
Без запису в живій черзі. Не раніше ніж за два місяці до дати закінчення строку дії паспорта
-
Лист прийшов сьогодні 24 жовтня 2024 о 5:46 ранку (по Ванкуверу)
-
Дякую
-
Дякую, я так розумію це через CGKey, ми підтягнули анкету, але не бачу кнопки веб форми, там тільки проблему зарепортери технічну можна
-
Можете. Ну якщо години не зовсім мізерні
-
Працюю фуллтайм(40годин на тиждень) весь час , якщо правильно зрозумів можу додати і тих 500 і 100 за previous work experience, вірно? Бо без них не виходе мінімальних 811 балів.
-
Цей пункт виключно під програму Hospitality and tourism, на сайті вказано, що має бути ворк перміт на основі LMIA!
12 Jan 2024, 17:45
Post 299446 of 386702
8 minutes ago