PR CUAET
-
В 22 и 23 была совсем другая картина по апрувам украинцам и по срокам, сейчас нет сроков до года это все осталось в прошлом году, сейчас гуманитарная почти стоит, и как будут рассматривать кейсы украинцев тоже огромный вопрос...все мы надеемся на положительный результат, но вы должны понимать что ваша дальнейшая история с пр только ваша проблемма, если откажут то уже ожидая смотреть во все стороны искать другие варианты....
-
Україну підтримує Канада але зараз багато країн вносять зміни різного характеру . Чому саме в Квебеку такі зміни тому що це Квебек 😂їм треба зробити все по своєму і тому що це сама бідна провінція.
-
то на порталі 1 треба підтвердити, що в Канаді знаходитесь
-
якщо в цей момент прийде Портал 2 - то там є умова що ви маєте перебувати у Канаді, у вас буде лише декілька днів щоб то підтвердити. Тож якщо у вас Портал 2 на підході - то краще сидіти у Канаді до отримання ecopr
-
Наступне питання, чи визнають в інших провінціях дипломи здобуті в квебеці?
-
Тобто? Там канадські прапори на держустановах не висять?
-
Так то воно так, але спробуйте сказати кебекуа, що Квебек - це Канада, можуть і очі видряпати 😕 Це до того, що все, що робить Канада, Квебек буде намагатися робити по-своєму. І ця програма не є винятком
-
За словами Міністерки Імміграції Ньюфаундленду і Лабрадору, квота на імміграцію в провінції буде скорочена на 42%. Це залишає провінцію з приблизно 1700 місцями на 2025 рік, якщо не менше. Нагадаємо, що у 2024 році у провінції було 3050 місць.
-
Дзвоніть усі, хто вчора не отримав розсилку. Бо може виявитися, що вашої заявки нема в системі і її взагалі не розглянуть. Дзвоніть і просіть, нехай шукають.
-
Квебек - це Канада 🇨🇦. Одна з найбільших провінцій, яка була в числі засновників Канадської конфедерації в 1867 році.
-
Це якось довго. Треба писати/дзвонити всюди.
-
Дуже хочуть (це не про дотації, звісно). Дуже зляться досі, що референдум про незалежність їм зіпсували понаєхавшиє. Але це вже зовсім не по темі. Я тут живу з 12го року, повірте просто 😅
-
Це Канада для Вас а для квебекуа це Квебек 😁бачили вони хотіли відділитись двічі і може ще далі буде , постійно про це мова.
-
Трішки вас підкоректую. Carte d’assurance maladie можна продовжити, але вже на загальних умовах(після 6 місяців(як в Онтаріо і інших провінціях)), і Квебек офіційно визнав що буде підтримувати цю програму та видавати CSQ
-
Підкажіть, будь ласка, довідку про несудимість треба робити і чоловіку і дружині, чи тільки тому, хто подається від сім’ї на PR ?
-
Просто вас устраивает пособие, и хотите на гуманитарку)
-
В Саскачеван всі, хто вище рівня 5 отримали повідомлення, що з червня припиняються мовні курси. Якщо ти на WP. Якщо вже ПР то повідомити їм. Мабуть буде продовжено.
-
А «Квебекську народну республіку» ще не проголосили? Чи принаймні від дотацій з федерального бюджету не відмовилися?
-
Теж саме , я вже звʼязалась з місцевим MP офісом, вони кожні два тижні дзвонять в IRCC і говорять які проблеми є у людей. Той мій case manager скинула їм докази про мою оплату і про подачу документів. Сказала, що через два тижні з ними звʼяжеться і дізнається чи знайшли вони мої документи 🙄
-
Буду очень благодарна за ссылки в личные! И еще вопрос. У меня старт обучения в марте и счет за обучение еще не присылали. Это значит, я не смогу подать заявку?
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago