PR CUAET
-
Ага, а Ваш модератор вчора мені написав, що якщо мене це не влаштовує, то я можу покинути Вашу спільноту)))
-
Дякую
-
Якщо прийшла розсилка, то справа є
-
Спасибо большое 🥲 вроде как можно списать этот взнос, изза материального состояния, нам так списали 100 долларов фии изза материального состояния при подаче на диспут с лендлордом
-
Я подалась 21 числа, вчора лист прийшов з розсилки. Я думаю чи телефонувати перевірити чи є моя справа, чи ні?
-
Тут: secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/organisation/contactez-ircc/formulaire-web.html
-
Багато таких... як один з прикладів t.me/prcuaet/19036/349674
-
Дуже дякую.
-
Доброго дня! Подавала на зняття обмежень з ВП 17 квітня цього року. Ще ніякої відповіді немає. Хто подавав на протязі останніх півроку і вже отримав новий ВП?
-
А де взяти цю форму?
-
Ми досилали через контактну форму. Прийшла відповідь, що документи додані до матеріалів справи.
-
Ви подались 21 жов 24р? Тоді можете забути про заявку десь на рік і жити своїм життям)), десь через рік згадайте про заявку і почніть хвилюватися). Якщо є автоматична розсилка і ви отримали підтвердження що заявка submitted, то все гаразд і ваша заявка в системі є.
-
t.me/prcuaet/1783/331497
-
Спасибо большое 🙏
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка які є способи взяти справу о несудимості з росії? Може хтось уже робив і знає бистрій способ. Дякую за відповідь
-
Тоді ставите галочку в коробочці знизу
-
А якщо ще немає номера?
-
Просто цікаво чи нормальна в мене ситуація чи ні...
-
Всім повнолітнім учасникам арлікації
12 Jan 2024, 17:45
Post 299995 of 389554
6 minutes ago